Filme

#angelina jolie #brad pitt #omoara #film #bosnia

Angelina Jolie il omoara pe Brad Pitt in filmul ei

Angelina Jolie si Brad Pitt inca se inteleg bine in afara ecranului, dar pe platourile de filmare vedeta vrea sa scape cat mai repede de partenerul ei.

Dupa ce vestea ca Pitt va avea un cameo in filmul pe care Jolie il regizeaza in aceasta perioada in Ungaria si Bosnia a iesit deja in presa , Moviefone se grabeste sa anunte ca personajul lui Brad va muri rapid.

Actorul va juca rolul unui soldat care trebuie sa evadeze dintr-o unitate militara in timp ce asupra lui este lansat un foc continuu, insa este ucis in timpul operatiunii. Pitt a filmat deja scena la sfarsitul saptamanii trecute ( 14 noiembrie ) la o unitate militara dezafectata de langa orasul Kiskunlachaza din Ungaria.

“La 6 dimineata era la filmare alaturi de ceilalti figuranti care jucau in acea scena. Era complet costumat si purta machiaj special”, a spus o sursa pentru Us Magazine.

Filmul Angelinei nu are inca un titlu , dar spune povestea de dragoste a doua personaje care se intalnesc cu putin inainte de izbucnirea razboiului din 1992-1995. Filmarile au loc in Ungaria si Bosnia.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea