Filme

#filme noi #andreea marin banica #filme #personaj negativ #distributie film # ho ho ho 2: o loterie de familie #filme craciun

Andreea Marin Banica, personaj negativ in filmul ''Ho Ho Ho 2''

Andreea Marin Banica va interpreta rolul personajului negativ in lungmetrajul ' Ho Ho Ho 2: < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/o" title="o">O loterie de familie'.

Ioana (Andreea Marin Banica) este o femeie neimplinita pe plan personal. Ea conduce un orfelinat si este o femeie foarte dura in fata copiilor. De fapt, prin aceasta metoda isi mascheaza vulnerabilitatea din viata intima.

'Mi s-a parut fascinanta propunerea de a interpreta un personaj negativ, un caracter dificil', a declarat Andreea, care recunoaste ca nu este actrita si ca aceasta provocare nu s-a aflat pe lista sa de prioritati.

Filmul ' Ho Ho Ho 2: O loterie de familie' constituie a doua parte din trilogia 'Ho Ho Ho', pelicula romaneasca ce a devenit sinonima cu sarbatorile de iarna in urma cu doi ani, cand a inregistrat un mare succes atat la cinema, cat si pe TV.

Povestea din 'Ho Ho Ho 2' este emotionanta si o urmareste pe Ema, o fetita satula de viata din orfelinat, care are norocul sa gaseasca intr-o zi un bilet de loterie castigator. Tocmai cand incepe sa creada ca visurile pot deveni realitate, ea afla ca biletul poate fi incasat doar de catre un adult. +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+-
Cum in Ioana nu poate avea incredere, Ema pleaca sa gaseasca pe cineva care o poate ajuta. Rolul lui Mos Craciun este interpretat de Dragos Bucur.

Foto: mediafax.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea