Filme

#filme noi #filme #ana ularu #bradley cooper #serena #distributie film

Ana Ularu joaca intr-un film alaturi de Bradley Cooper si Jennifer Lawrence

Actrita Ana Uslaru filmeaza in aceasta perioada la Praga, pentru cea mai recenta pelicula a regizoarei Susanne Bier (castigatoarea de anul trecut a premiului Oscar pentru cel mai bun film intr-o limba straina).

Romanca are sansa sa joace alaturi de Bradley Cooper, cunoscut din "Marea Mahmureala" si Jennifer Lawrence, "Jocurile foamei".

"E un rol cu foarte multa emotie, un personaj care isi descopera puterea si determinarea prin intermediul instinctului de supravietuire", declara Ana Ularu cu privire la personajul sau.

Actrita a fost recompensata in acest an cu trofeul Shooting Star la Festivalul International de Film de la Berlin, dar si cu un premiu Gopo pentru "cea mai buna actrita intr-un rol principal", din pelicula "Periferic".

Filmul in care va aparea Ana Ularu reprezinta o drama plasata in timpul crizei interbelice, in statul american carolina de Nord.

Lungmetrajul lui Susanne Bier, intitulat "Serena" este asteptat sa apara in cinematografe in 2013.

Foto: cinemarx.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea