Filme

#filme noi #filme #dragos bucur #alexandru papadopol #distributie film

Alexandru Papadopol si Dragos Bucur joaca intr-un film produs de ei

Alexandru Papadopol si Dragos Bucur au avut ocazia de a fi colegi de distributie in filmul " Marfa si banii " (2001), iar in decursul anului 2012 vor repeta experienta si vor juca intr-un lungmetraj produs chiar de ei.

"Este un gand mai vechi de-al nostru. Intotdeauna ne-am gandit la o alterntiva de a face un lungmetraj accesand venituri independente. Sigur ca nu am pornit direct de la producerea unui lungmetraj, ci ne-am antrenat prin realizarea a nu mai putin de 12 scurtmetraje.

Cu aceasta ocazie voi juca din nou impreuna cu Dragos Bucur, dupa marele succes pe care l-a reprezentat "Marfa si banii", filmul lui Cristian Puiu", declara Alexandru Papadopol.

S-a stabilit ca in aceasta vara sa inceapa deja filmarile pentru lugmetrajul celor doi artisti, iar pentru distributie sunt avuti in vedere cursantii Scolii de actorie pe care Alexandru Papadopol si Dragos Bucur o conduc.

Foto: meme.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea