Filme

#shane black #regizor #robert downey jr. #jon favreau #iron man 3

Afla cine va regiza Iron Man 3

shane black va regiza cea de-a treia parte a peliculei Iron Man, potrivit CinemaBlend via Deadline.

Zvonurile privind posibila colaborare a lui Black pentru Iron Man 3 au aparut in urma cu cateva zile, cand Hollywood Reporter anunta ca scenaristul lui Lethal Weapon s-a intalnit deja cu cei de la Marvel pentru a discuta despre implicarea sa in acest proiect.

Shane Black ii ia locul lui Jon Favreau, regizorul primelor doua productii din seria Iron Man. Favreau si-a anuntat despartirea de franciza in toamna anului trecut. Momentan,  el se ocupa de “ Magic Kingdom ”. 

Shane Black a devenit cunoscut la Hollywood mai degraba in calitate de scenarist ( Kiss Kiss Bang Bang , seria Lethal Weapon, The Long Kiss Goodnight,  The Last Action Hero ), experienta sa regizorala rezumandu-se doar la un singur film. Vorbim despre Kiss Kiss Bang Bang, pelicula despre care se spune ca a relansat cariera lui Robert Downey Jr.

Iron Man 3 urmeaza sa fie lansat pe 3 mai 2013, rolul principal urmand sa fie interpretat , la fel ca si in Iron Man si Iron Man 2, de acelasi Robert Downey Jr.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea