Filme

#filme noi #premiera #brad pitt #world war z #premiera film

Afla cand are premiera World War Z, noul film in care apare Brad Pitt!

Pelicula SF "World War Z", cea mai noua productie in care apare Brad Pitt, va debuta pe marile ecrane pe 21 decembrie 2012. Anuntul a fost facut public, marti, de reprezentantii studiourilor Paramount.

Brad Pitt este atat producatorul executiv al filmului, cat si interpretul rolului principal. In acest moment, filmarile sunt in plina desfasurare pe teritoriul Marii Britanie. In luna iulie s-a filmat in Malta, urmand ca in scurt timp echipa de filmare sa se mute si in Scotia si Ungaria.

" World War Z " este povestea unui angajat al ONU, intepretat de Pitt, care calatoreste in toate colturile lumii cu scopul de a elimina toti monstrii care vor sa distruga omenirea.

Scenariul, scris de Matther Michael Carnahan, are la baza romanul "World War Z: An Oral History of the Zombie War" al lui Max Brooks.

Regia filmului este semnata de Marc Forster . Din distributia lui "World War Z" mai fac parte Matthew Fox , Daniella Kertesz, Mireille Enos si James Badge Dale ,

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea