Filme

#filme noi #filme #adam sandler #zmeura de aur 2012 #nominalizari zmeura de aur #jack and jill

Adam Sandler, record de nominalizari la premiile Zmeura de Aur 2012

Adam Sandler a primit un numar record de nominalizari la premiile Zmeura de Aur 2012 , 11 mai exact. Comedianul nu a facut deloc o impresie buna in filmul " Jack and Jill ", in care interpreteaza dublu rol - de barbat si de femeie.

Actorul american a fost nominalizat la categorii precum "Cel mai prost actor", "Cea mai proasta actrita", "Cel mai prost scenariu" si " Cel mai prost film .

Tot la categoria "cel mai prost actor" a fost propus si Al Pacino, din cauza rolului sau de nebun din pelicula "Jack and Jill".

La categoria "Cea mai proasta actrita", Adam Sandler are concurenta puternica din partea colegului sau de breasla, Martin Lawrence. Actorul a intrat in cursa pentru Zmeura de Aur cu rolul de femeie din comedia "Big Mommas: Like Father , Like Son". Sarah Jessica Parker, Katie Holmes, Kristen Stewart si Sarah Palin au fost si ele propuse la aceeasi categorie.

Zmeura de Aur 2012 pentru "Cel mai prost film" este disputata de productiile "Bucky Larson: Born To Be A Star", "Jack & Jill", "New Year’s Eve", "Transformers: Dark Of The Moon" si "Twilight Saga: Breaking Dawn Part One".

Rusionoasele premii Zmeura de Aur se decerneaza, incepand din acest an, pe data de 1 aprilie.

Trailer Jack and Jill


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea