Filme

#ada condeescu #eu cand vreau sa fluier fluier #angelia jolie #festivalul de la sarajevo #decernare de premii #cea mai buna actrita

Ada Condeescu, felicitata de Angelina Jolie la Festivalul de la Sarajevo

Actrita ada condeescu a stralucit la Festivalul de Film de la Sarajevo. Condeescu, devenita celebra datorita rolului din " Eu cand vreau sa fluier, fluier ", a primit premiul pentru cea mai buna actrita pentru prestatia din " Loverboy ", noua productie regizata de Catalin Mitulescu .

Ada Condeescu joaca in "Loverboy" rolul lui Veli, iubita unui tanar de 20 de ani, care seduce femei si le plaseaza ulterior in retele de prostitutie.

"Sunt foarte fericita, dar si un pic tensionata. Visezi sa faci si sa joci in filme, sa primesti premii uneori pentru asta, iar cand se intampla cu adevarat, nu crezi. Iti spui: 'nu mi se vor intampla tocmai mie toate acestea'. Acesta este motivul pentru care sunt surprinsă de premiu. Dar sunt fericită. Am vrut sa ma intorc la acest festival, iar cand am primit invitatia am spus: 'Doamne, Loverboy! Ce bine ca ma intorc'', a declarat actrita in varsta de 23 de ani.

Criticii de film sustin ca in "Loverboy" Ada face un rol mai bun decat in " Eu cand vreau sa fluier , fluier", lungmetrajul in care si-a facut debutul pe marile ecrane.

Prestatia Adei a reusit s-o impresioneze chiar si pe Angelina Jolie, care a stat de vorba cu ea si i-a marturisit ca i-a placut foarte mult felul in care a reusit sa dea viata personajului Veli.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea