Filme

#filme #kathryn joosten #kathryn joosten a murit # deces actori

Actrita Kathryn Joosten a murit la varsta de 72 de ani

Sambata, 2 iunie, actrita Kathryn Joosten, cunoscuta pentru rolul din serialul "Neveste disperate" a murit la varsta de 72 de ani, din cauza unui cancer pulmonar.

Katryn Joosten a murit in resedinta sa din Westlake Village, de langa Los Angeles. Aceasta fusese diagnosticata cu cancer pulmonar inca din 2001.

Moartea actritei a survenit la mai putin de trei saptamani dupa ce a fost difuzat ultimul episod din serialul "Neveste disperate". Ca un paradox, personajul jucat de Joosten, Karen McCluskey a murit din cauza aceleiasi boli, in timp ce asculta "Wonderful, Wonderful", interpretata de Johnny Mathis.

Kathryn Joosten si-a inceput cariera de actrita la varsta mijlocie, dupa ce in tinerete a lucrat ca asistenta intr-un cabinet de psihiatrie. Ea a avut roluri secundare in serialul "General Hospital", dar si in lungmetrajele "Hostage" si "Bedtime Stories".

Foto: hollywood.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea