Filme

#john travolta #forrest gump #pretty woman #michelle pfeiffer

Actori faimosi care au refuzat roluri legendare

Exista momente in viata in care actorii trebuie sa se decida daca accepta sau nu un anumit rol. Te-ai gandit vreodata cum ar fi aratat "Forrest Gump" fara Tom Hanks? Sau daca "The Gladiator" ar fi devenit la fel de cunoscut fara aportul lui Russell Crowe? Ne-am propus sa-ti prezentam actorii care ar fi trebui sa apara in aceste productii de succes.

"Brokeback Mountain", filmul care a oripilat o parte a spectatorilor, trebuia sa aiba o alta distributie. Rolul interpretat de Jake Gyllenhaal i-a fost oferit initial lui Mark Wahlberg. Cel care in anii '90 canta rap sub pseudonimul Marky Mark s-a ingrozit la gandul ca va trebui sa filmeze o scena de sex cu un barbat, asa ca a refuzat politicos oferta.


Michelle Pfeiffer a refuzat sa apara in "Pretty Woman"

Julia Roberts a intrat in gratiile publicului datorita rolului din "Pretty Woman". Putin stiu ca pentru aceeasi partitura a fost luata in calcul si Michelle Pfeiffer. Aceeasi Pfeiffer ar fi trebuit sa apara in thrillerul erotic "Basic Instinct". Actrita a refuzat aceste roluri pe motiv ca uraste scenele de nuditate.

Jack Nicholson spune ca a fost ofertat pentru rolul Michael Corleone din seria "The Godfather". El a explicat ca nu acceptat propunerea pentru ca era ferm convins ca doar un actor italian poate interpreta ireprosabil rolul unui italian. In cele din urma, rolul Michael Corleone a ajuns la persoana potrivita: Al Pacino. Actorul a fost nominalizat de doua ori la Oscar pentru prestatia din "The Godfather".


John Travolta trebuia sa joace in "Forrest Gump"

Replica "Viata este ca o cutie cu bomboane de ciocolata, niciodata nu stii cu ce o sa te alegi" ar fi trebui sa fie rostita in "Forrest Gump" de John Travolta. Starul a refuzat insa aceasta propunere, dandu-i astfel posibilitatea lui Tom Hanks sa realizeze unul dintre rolurile carierei sale.

Maximus din "The Gladiator" este rolul cu care multi il identifica pe Russell Crowe. Se pare ca acesta ii era destinat lui Mel Gibson, care se descurcase excelent cu cativa ani inainte in epicul "Braveheart". Desi nu a mai aparut in "The Gladiator", Gibson s-a prezentat in acelasi an in fata publicului cu excelentul "The Patriot".

Sursa foto: collider.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea