Filme

#actori #halle berry #meg ryan #robin williams #kevin spacey #don cheadle

Actori de prima mana care joaca pe micul ecran

Ar putea foarte bine sa continue pe aceeasi linie si sa joace in proiecte pentru marele ecran, insa au ales sa schimbe putin directia carierei lor. Sunt starurile de cinema cunoscute publicului larg pentru rolurile memorabile de la Hollywood si care, acum, au ales sa se implice in seriale TV mai mult sau mai putin cunoscute. Iata 5 actori care au dat marele pentru micul ecran.


1. Meg Ryan

"Cand Harry a intalnit-o pe Sally", "Orasul ingerilor", "Mesaj pentru tine" sunt filme care au transformat-o pe Meg Ryan intr-o actrita adorata de toata lumea. In ultimii 10 ani, insa, frumoasa blonda a aparut sporadic in filme.

Acum, Ryan planuieste sa se reintoarca la meseria sa, insa nu in box office, ci pe micul ecran. Ea va produce si va juca intr-un serial de comedie difuzat pe NBC despre o mama singura care se decide sa se intoarca sa lucreze pentru o editura din New York.

Sursa foto: magazine-new-singer.blogspot.com


2. Halle Berry

Obisnuita cu roluri in pelicule mari (seria X-Men, "Catwoman", "Die Another Day", "Gothika" etc.), Halle Berry urmeaza sa apara in "Extant", un serial tv in regia lui Steven Spielberg, ce va rula din 2014 pe postul american CBS. Castigatoarea Oscarului va interpreta rolul unui astronaut ce se intoarce acasa dintr-o misiune spatiala dupa un an de zile.

Sursa foto: labellabridal.co.uk


3. Don Cheadle

Don Cheadle, simpaticul actor din "Crash", seria "Ocean's Eleven" sau "Hotel Rwanda", detine rolul principal in comedia tv "House of Lies".

Sursa foto: thefilmstage.com


4. Robin Williams

Cariera cinematografica a lui Robin Williams nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cand vine vorba despre seriale, putini si-l amintesc insa pe marele actor in rolul lui Mork din serialul "Mork & Mindy", de la inceputul anilor '80. La aproape 25 de ani distanta, Williams da viata din nou unui personaj pe micul ecran intr-o comedie intitutlata "The Crazy Ones", in care o are alaturi pe Sarah Michelle Gellar.

Sursa foto: tvrage.com


5. Kevin Spacey

In afara filmarilor pentru marele ecran, starul din "American Beauty" este cunoscut ca fiind devotat teatrului. Recent, insa, formatul TV pare ca l-a prins si pe Kevin Spacey, care interpreteaza rolul unui congresman ce se razbuna pe cei care l-au tradat in seria "House of Cards".

Sursa foto: npr.org

Sursa foto prinicpala: fanpop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea