Filme

#cinematograf #lansare film #About last night #Spune ce-ai facut azi noapte

About last night - Spune ce-ai facut azi noapte (2014), in cinema din 28 martie

About last night - Spune ce-ai facut azi noapte (2014), in cinema din 28 martie

Regia: Steve Pink
Distributia: Regina Hall, Michael Ealy, Kevin Hart
Lansare Romania: 28 martie 2014
Distribuitor: Intercomfilm

Exista doua manifestari ale amorului: aventura de-o noapte si relatia pe termen lung. Ambele isi au locul lor in lumea moderna a dragostei, dar intrebarea e: poate prima dintre ele sa se transforme in cealalta, adica poate scanteia de moment sa se transforme intr-o flacara vesnica?

Aceasta intrebare, care-i preocupa dintotdeauna pe oameni naste o serie de alte intrebari: are importanta cine spune primul “Te iubesc”? Cat trebuie sa astepte un cuplu pentru a se muta impreuna? Prietenii ar trebui sa se implice sentimental? Iar asta s-ar face prin incurajari pozitive sau prin incitari de pe pozitia avocatului diavolului? (si mai ales, conteaza daca vietile sentimentale ale prietenilor au propriile probleme?)

In spumoasa comedie romantica Spune ce-ai facut azi noapte – care este cel mai recent film lansat cu ocazia zilei de Sf. Valentin – patru tineri din Los Angeles se lupta cu suisurile si coborasurile vietii amoroase din ziua de azi. intr-o seara, cand facea pe valetul celui mai bun prieten al sau Bernie “gura mare” (Kevin Hart), Danny (Michael Ealy), cel cu ochii blanzi, o intalneste pe Debbie (Joy Bryant), o fata frumoasa si isteata, care e la fel de timida ca si el cand vine vorba de relatii amoroase. Cand chimia dintre ei ajunge la punctul critic, ei sar in pat in chiar seara aceea …apoi in seara urmatoare… si apoi in alta seara.

Doar in cinema din 28 martie!

Advertorial

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele