Filme

#filme noi #filme #saga amurg: zori de zi - partea II #teaser zori de zi #teaser twilight zori de zori

A fost lansat un nou teaser pentru filmul Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II (Video)

Inainte de lansarea trailerului integral, ce va avea loc in data de 7 septembrie, realizatorii peliculei "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II" au starnit si mai mult curiozitatea fanilor cu un nou teaser in care este sugerata o confruntare intre clanurile de vampiri Cullen si Volturi.

Teaser-ul a fost facut public pe pagina oficiala de Facebook a filmului si prezinta o lupta intre clanurile Cullen si Volturi. Teaser-ul debuteaza cu imaginea lui Alice Cullen care are o premonitie in care zareste puternicul clan Volturi aflat in cautarea familiei sale. Tot din filmulet se poate deduce ca vampirii urmeaza sa se lupte intr-o padure, dar si ca familia Cullen va fi ajutata de Jacob si de tribul sau.

In "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", actiunea se concentreaza asupra evenimentelor desfasurate dupa nasterea lui Renesmee, fiica Bellei si a lui Edward Cullen.

Trailerul integral al filmului va fi lansat in mod oficial in data de 7 septembrie, insa va fi prezentat si in cadrul galei MTV Video Music Awards de joi, 6 septembrie.



Foto: thewikimag.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea