Filme

#filme copii #filme craciun #animatii #filme

9 animatii de Craciun pentru intreaga familie

Ai impodobit bradul, ai aprins luminitele si prajiturile se coc in cuptor? Este momentul sa aduni familia in jurul ecranului pentru a urmari impreuna cele mai frumoase filme de desene animate cu tematica de Craciun. Iata cateva idei din care poti alege.

Regatul de Gheata. Sarbatori cu Olaf (Olaf's Frozen Adventure)

Cand Anna si Elsa isi dau seama ca nu au ritualuri de vacanta in familie, Olaf merge intr-o misiune sa le descopere. Cand viziteaza orasul si intreaba despre obiceiurile familiei, copiii ii vor povesti despre propriile lor traditii. Nu uita sa urmaresti si Frozen II! Copiii vor fi incantati sa afle continuarea povestilor lui Olaf, Anna si Elsa!

Expresul Polar (The Polar Express)

Inainte de A Christmas Carol, The Polar Express de Zemeckis s-a remarcat prin utilizarea unei animatii inovatoare care capta miscarea. Polul Nord nu a parut niciodata atat de frumos!

Arthur Christmas

Aceasta versiune a Polului Nord aduce in prim plan o echipa de elfi extrem de bine instruiti pentru a avea grija de activitatile specifice Craciunului. Insa, atunci cand un cadou este lasat in urma, fiul Mosului, Arthur, are sarcina de a se asigura ca nici un alt copil nu va ramane fara cadou. Copiii tai vor fi incantati sa urmareasca povestea, mai ales ca Arthur reuseste sa isi duca sarcina la bun sfarsit si toti isi copiii primesc darurile de Craciun.

O poveste de Craciun (A Christmas Carol)

Daca va place animatia obtinuta prin captura de miscare, acest film realizat de Robert Zemeckis care a regizat Back to the Future, va va captiva. Este aceeasi tehnologie folosita in filmele cu Jim Carrey care joaca mai multe roluri din clasicul Dickens.

Colindul lui Michey (Mickey's Christmas Carol)

Au existat adaptari ale filmului A Christmas Carol, dar versiunea din 1908 este recomandata pentru toate varstele, indiferent de cat timp a trecut peste ea. Totusi, pentru copii, cel mai bun Ebenezer Scrooge este cel pe care deja il cunosc - Scrooge McDuck, care face intotdeauna o treaba excelenta in rolul celebrului personaj. Urmareste cu cei mici aceasta versiune prescurtata din povestea lui Dickens.

The Grinch ('Dr. Seuss' The Grinch)

Pentru cei care doresc o alta versiune cu Grinch, acest film, care provine din aceleasi studiouri care au scos si Minions, ofera o viziune mai ampla asupra vietii sale. Benedict Cumberbatch este cel care ofera vocea pentru The Mean One.

All I Want for Christmas is You

Mariah Carey face vocea personajului principal al acestui film, o fetita care isi doreste un catelus de Craciun. Copiii vor fi incantati de poveste, iar parintii de cantec!

The Snowy Day

Alaturati-va lui Peter in timp ce se strecoara prin zapada in incercarea de a a duce cina de Craciun in casa bunicii sale. Copiii vor fi induiosati de poveste si vor avea multe de invatat!

Prep & Landing

Asemanator cu Arthur Christmas, aceasta serie de aventuri scurte de cate 22 de minute, se afla in culise cu o escadrila de elfi de elita care se pregatesc pentru sosirea lui Mos Craciun si asigura securitatea Polului Nord.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea