Filme

#kirsten dunst #star trek #film sf #top actori #distributie film #jason alexander

9 actori despre care nu stiai ca au aparut in Star Trek

"Star Trek" are o bogata istorie cinematografica. Pe langa actorii care au intrat in pielea personajelor din seria SF ani de-a randul, de-a lungul timpului au existat nume mari care au avut aparitii cameo. Tu stii care sunt acestia? Descopera-i pe noua dintre actorii care au jucat, la un moment dat, in "Star Trek" in cele ce urmeaza!

1. Seth MacFarlane - actorul din "Family Guy" si "American Dad" a avut doua scurte aparitii in "Star Trek: Enterprise" in rolul unui ofiter al Flotei Stelare.

2. Dwayne "The Rock" Johnson - actorul, recunoscut pentru rolurile sale din filme de actiune, a intruchipat un campion Pendari in episodul "Tsunkatse" din "Star Trek: Voyager".

3. Christian Slater - si actorul din "Interviu cu un vampir" a avut o aparitie cameo in "Star Trek". Mai precis acesta a putut fi admirat in "Star Trek VI: The Undiscovered Country" in rolul unui ofiter.

4. Kelsey Grammer - renumit pentru rolurile sale din "Cheers" si "Frasier", Kelsey Grammer l-a intruchipat pe capitanul Morgan Bateson a carui nava era prinsa intr-o bucla temporala, in "Star Trek: The Next Generation", episodul "Cause and Effect".

5. Ken Jenkins - actorul din "Scrubs" (unde il joaca pe dr. Bob Kelso) a intrat tot in pielea unui medic (dr. Paul Stubbs), de aceasta data in "Star Trek: The Next Generation", in episodul "Evolution".

6. Kirsten Dunst - faimoasa actrita din filme precum "Spiderman" a avut si ea un rol in serialul "Star Trek". Astfel, pe cand avea doar 11 ani, actrita a aparut in episodul "Dark Page" din "Star Trek: Next Generation".

7. Kirstie Alley - o alta actrita renumita, ce a putut fi admirata, printre altele, in "Cheers", a prins un rol si in "Star Trek", la inceput de cariera. Astfel, aceasta a intruchipat-o pe Saavik in "Star Trek II: The Wraith of Khan".

8. Jason Alexander - simpaticul George din serialul de comedie "Seinfield" a jucat rolul "Kurros" in "Star Trek: Voyager", episodul "Think Tank".

9. Christopher Lloyd - cunoscut in special pentru rolul din seria "Inapoi in viitor", Christopher Lloyd si-a facut aparitia si in "Star Trek III: The Search for Spock", in rolul comandantului Kruge.

Foto: gammasquad.uproxx.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea