Filme

#seriale horror #seriale monstri #seriale vampiri #seriale Halloween #filme halloween #halloween

6 noi seriale horror de succes. Iata cum poti intra in spiritul Halloweenului!

Cu o simpatie din ce in ce mai mare manifestata de cineasti pentru vampiri si zombi, era de asteptat ca si ecranele televizoarelor sa fie invadate de aceste personaje sau de eroii care lupta impotriva lor. Iata care sunt serialele cu subiecte supranaturale lansate in ultimul an!

1. Penny Dreadful

Londra epocii victoriene este taramul ideal pentru povestile cu fantome, varcolaci si alti monstri clasici ai genului horror. "Penny Dreadful" este un serial de eceptie lansat in primvara acestui an care ii aduce in fata publicului pe Timothy Dalton, Eva Green si Josh Hartnett in rolurile unor exploratori si aventurieri care lupta cu monstrii de pe strazile Londrei.

2. The Originals

Uita de "Jurnalele Vampirilor": de anul trecut, familia de vampiri care sta la baza povestii din "Jurnale" s-a intors in orasul pe care l-a construit si dominat - New Orleans -, intr-un serial mult mai captivant, "The Originals". Din distributie: Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt.

3. Bates Motel

Intra in lumea lui Norman Bates dinainte de evenimentele din clasicul "Psycho" si exploreaza anii adolescentei acestuia, prezentati in "Bates Motel", pentru a descoperi care este adevarata relatie a criminalului psihopat cu mama sa. In rolurile principale: Freddie Highmore si Vera Farmiga.

4. Dominion

Apocalipsa este aici! Ingerii sunt pregatiti sa rada suprafata pamantului de o populatie infestata de demoni, vampiri, varcolaci si zombi. Singura salvare a omenirii este in mainile lui Alex Lannen care incheie un pact cu Arhanghelul Mihail pentru a lupta impreuna impotriva demonilor.

5. Bitten

Regulile nu se discuta, mai ales intr-o haita de varcolaci. Bun venit in Stonehaven, un loc pe care Elena, singura femeie varcolac in viata, se chinuie sa il lase in urma. Insa aceasta trebuie sa raspunda chemarii haitei si sa revina pe teritoriul de vanatoare al varcolacilor din Stoneaven.

6. Helix

Intra in lumea experimentelor stiintifice periculoase in care savantii se transpun in rolul Divinitatii. "Helix" este un nou serial despre un virus scapat de sub control intr-un laborator secret din zona arctica, iar raspandirea acestuia ar putea insemna sfarsitul umanitatii.

Sursa foto: tvoftheabsurd.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea