Filme

#Scrooged #Trading Places #Trapped in Paradise #Artur Christmas #comedii craciun #filme craciun #the santa clause #jingle all the way #craciun

6 comedii care te vor introduce in atmosfera Craciunului

Te pregatesti sa intri in atmosfera Sarbatorilor de Iarna. O comedia spumoasa este aproape tot ce iti trebuie. Iar cand vine voba de Craciun, scenaristii e la Hollywood se dovedesc mai mult decat inspirati. Iata o cateva filme clasice de Craciun care te vor face sa razi cu lacrimi!

1. Artur Christmas

O animatie pentru toata familia, in care Mos Craciun actioneaza deja la nivel "smart", cu o nava spatiala in loc de sanie, spiridusii sai sunt antrenati mai ceva ca trupele de comando, iar nepotul Arthur Christmas tine loc de asistent manager. Vezi prin ce peripetii trec Arthur si bunicul sau vestit pentru a pune la loc un cadou livrat gresit.

 

2. Trapped in Paradise

 

Ce pedeapsa primesti daca vrei sa spargi o banca in seara de Craciun? Ramai captiv in Paradis, un mic oras din Pennsylvania, cu localnici atat de prietenosi incat iti vine sa iti iei campii. Cel putin asta li se intampla lui Nicholas Cage, Dana Carvey si Jon Lovitz, in comedia "Trapped in Paradise".

 

3. Trading Places

 

Doi monstri ai comediei, Eddie Murphy si Dan Aykroyd, fac din "Tradin Places" un adevarat concurs al hohotelor de ras, dupa ce viata fiecaruia dintre ei se schimba radical. Filmul are nu mai putin de trei decenii, dar poantele sunt inca la fel de usturatoare.

 

4. The Santa Clause

 

Tim Allen face un rol magistral in "The Santa Clause" in postura de Mos Craciun recrutat cu forta. Filmul din 1994 a mai avut doua continuari, dar prima parte ramane intotdeauna cea mai buna.

 

5. Scrooged

 

Bill Murray face un rol de senzatie in pielea lui Frank Cross, un director de televiziune pe langa care Scrooge din povestea lui Dickens pare o gluma nesarata. O comedie in care cele trei fantome ale Craciunului il aduc pe Murray la limita nebuniei.

 

6. Jingle all the Way

 

Jucaria "Turbo-Man" pe care si-o doreste cu ardoare pustiul din "Jingle all the Way" il transforma pe Arnold Schwarzenegger intr-un tata in stare de orice. Scena cumparaturilor la mall iti va aduce aminte cu siguranta de inaugurarea cate unui hipermarket din Romania. O comedia savuroasa in spiritul unui Craciun comercial.

Sursa foto: hedeliversyourpresents.tumblr.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea