Filme

#actori star trek #actori extraterestri #actori celebri star trek

6 actori celebri in rol de extraterestru. Tu ti-i amintesti?

Arta cere sacrificii si nu de putine ori, actorii de la Hollywood au fost nevoiti sa apara in fata camerelor cu o infatisare radicala. De exemplu, in faimoasa serie Star Trek, creata de scenaristul si producatorul Gene Roddenberry, au existat si 6 vedete care au dat viata personajelor de pe alte planete. Dwayne "The Rock" Johnson sau Jason Alexander au fost extraterestrii in celebrul serial, spune hollywood.com. Tu ti-i mai amintesti?

1. Dwayne "The Rock" Johnson


Dwayne "The Rock" Johnson l-a intruchipat pe un extraterestru campion al civilizatiei Pendari in episodul "Tsunkatse" din sezonul 6 al seriei Star Trek: Voyager. A fost primul superstar din WWE ( World Wrestling Entertainment) care a aparut in film, iar acest mic rol a precedat adevaratul sau debut in actorie.

2. Wallace Shawn


In seria Deep Space Nine, actorul Wallace Shawn l-a intruchipat pe Marele Nagus din Alianta Ferengi. A fost atat de bine mascat, incat nici nu ti-ai fi dat seama cine se ascunde sub masca extraterestrului cu chip respingator.

3. Kim Catrall


Inainte sa devina experta Samantha din Sex and the City, frumoasa Kim Catrall i-a dat viata locotenentului Valeris, de pe planeta Vulcan, in seria Star Trek VI: The Undiscovered Country. Valeris a fost unul dintre ofiterii cheie ai flotei stelare.

4. Christopher Lloyd


Christopher Lloyd, cunoscut pentru rolul profesorului Emmett Brown, inventatorul masinii timpului in trilogia "Inapoi in viitor", i-a dat viata si comandantului klingonian Leonard Nimoy in seria Star Trek III: The Search for Spock.

5. Jason Alexander


Simpaticul George Costanza din serialul de comedie Seinfeld este un mare fan al seriei SF. In 1999, el a reusit chiar sa-si faca aparitia in Star Trek. L-a interpretat pe Kurros, un extraterestru dintr-o specie necunoscuta, in episodul "Think Tank" din seria Voyager.

6. Kirsten Dunst


Cu mult inainte de a fi marea iubire a lui Spider Man, actrita Kirsten Dunst a interpretat o tanara extraterestra din rasa Cairn, pe nume Hedril. Episodul in care a aparut Dunst s-a numit "Dark Page" si a fost al saptelea din sezonul cu acelasi numar al seriei Next Generation.



Sursa foto: starwrecked.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea