Filme

#vedete hollywood # Sunny Leone #actori filme deocheate #silvester stallone #collin farrell

5 staruri de cinema care au debutat in filme deocheate

Drumul spre glorie este pavat cu sacrificii si compromisuri, iar unii dintre actorii si actritele in plina ascensiune pot demonstra cu prisosinta acest lucru. Multe dintre vedetele noului val din "Cetatea Filmului" si-au inceput cariera in productii deocheate, dar ulterior au demonstrat ca au si o doza de talent artistic.

 

1. Shu Qi


Simpatica chinezoaica care i-a tinut isonul lui Jason Statham in Tranporter I nu era la prima intalnire cu platourile de filmare. Vedeta Playboy in China si protagonista a unor filme erotice precum Viva Erotica si Sex&Zen II, Shu Qi a reusit sa lase in spate trecutul tumultos bifand la Hollywood rolul din Transporter si The Eye 2, iar pe taram asiatic cateva roluri dramatice care i-au adus inclusiv un premiu de interpretare.

2. Seibel Kekilli

Fanii seriei Game of Thrones o vor recunoaste cu siguranta pe Seibel Kekilli, actrita care da viata personajului Shae. Insa fanii filmelor nerecomandate minorilor o vor recunoaste si sub numele de Dilara, nume de scena sub care a evoluat in 12 filme erotice intre 2001 si 2002. De atunci insa, Seibel Kekilli s-a ridicat ca un adevarat star al cinematografiei germane, bifand aparitii in filme precum Head-On, What a Man si When we Leave.

3. Collin Farrell

La inceputurile carierei sale, aratosul actor irlandez s-a trezit mai mult cu usi trantite in nas la Hollywood decat cu roluri puse la picioare. Nu este deci de mirare ca acesta a luat decizia de a filma o pelicula erotica cu bomba sexy Nicole Narain, unul dintre iepurasii Playboy de atunci. Ulterior, Farrell a cunoscut succesul cu filme ca Recrutul, SWAT sau Alexandru.

4. Sunny Leone

Pana si Bollywoodul isi are pacatele sale ascunse. Iar cateva dintre acestea le regasesti in filmografia lui Sunny Leone de pana in 2012. Erotica, Jurnalul unei Escorte si alte cateva pelicule destinate adultilor au reprezentat primele roluri ale lui Sunny Leone. In India insa, aceasta s-a specializat pe roluri dramatice si in filme de actiune precum Jackpot, Hate Story 2 si School Teacher. Insa chiar si asa, regizorii ii cer din ce in ce mai des sa se dezbrace de haine pentru scenele fierbinti din filme.

5. Silvester Stallone

Daca in tinerete, Stallone nu ar fi filmat pelicula "The Party at Kitty and Stud’s" pentru a suprevietui in New York, lumea de astazi ar fi fost lipsita de Rocky si Rambo. Asa insa, armasarul italian a filmat, a incasat banii si si-a vazut de o cariera mai buna in continuare.



Sursa foto: fondospedia.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea