Filme

# secrete nestiute Avengers: Endgame #Avengers: Endgame #avengers #secrete #premiera

5 secrete nestiute despre „Avengers: Endgame”

„Avengers: Endgame / Razbunatorii: Sfarsitul Jocului” este cel mai asteptat film al anului si dezbatut intens de fanii Marvel. Filmul care a avut premiera azi, 26 aprilie, este cel de-al 22-lea film realizat de Studiourile Marvel si al doilea film filmat integral cu camere IMAX.

Fie ca vei alege sa urmaresti filmul in format IMAX, 4DX, in salile VIP sau cele standard, doar la Cinema City poti avea o experienta cinematografica memorabila, completa, asa cum a fost ea gandita chiar de creatorii filmului. Iata cinci lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa vezi „Avengers: Endgame”:

1. Este al doilea film care a fost filmat integral cu camere IMAX, primul fiind „Avengers: Infinity War”.

„A fost natural pentru noi sa avem cele mai importante evenimente din istoria Marvel sa fie filmate integral cu camere IMAX. Nivelul de ambitie legat de aceste filme este unul foarte inalt, astfel ca aveam nevoie de echipamente care sa ne ajute sa implinim acele aspiratii. Ca realizatori de filme, au reprezentat instrumente extraordinare pentru noi, felul in care capteaza lumina, culorile... Iar pentru astfel de filme, cu secvente cosmice si personaje impresionante, nu exista un alt mod mai bun de a filma si de a proiecta filmul pentru public. Cred ca oamenii care il vor vedea in format IMAX vor fi impresionati”, a spus regizorul Joe Russo.

2. Doar in salile T-IMAX de la Cinema City, pe cele mai mari ecrane din tara, iubitorii filmelor, in general, si fanii Marvel, in special, vor avea o experienta de vizionare spectaculoasa si cu 26% mai multa imagine decat intr-o sala standard.

3. Pentru prima data in istoria 4DX, a fost integrata Tehnologia Signature Character Motion, prin care efectele 4DX sunt personalizate pentru 10 dintre eroii principali din film, personajele prinzand cu adevarat viata. Aceasta tehnologie reprezinta rezultatul unui an de cercetare din partea producatorilor 4DX specializati pe filmele Marvel. Mai mult, acestia au pus laolalta toate efectele de mediu si de miscare disponibile, pentru a crea o adevarata capodopera 4DX pentru toate simturile. „Formatul 4DX aduce o cu totul alta dimensiune vizionarii acestui film, iar daca fanii il pot urmari in 4DX cred ca le va placea mult”, a spus regizorul Joe Russo.

4. Actiunea filmului se petrece dupa ce Razbunatorii au fost infranti de atotputernicul raufacator Thanos, care – dupa ce a strans toate cele 6 pietre ale infinitului – a decimat jumatate din univers, printr-un singur pocnet din degete. Impotriva lui se reunesc acum Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow si Hawkeye – cei sase Razbunatori initiali – carora li se alatura Captain Marvel, Ant-Man, Nebula, Rocket si War Machine.

5. „Avengers: Endgame” are o durata de 3 ore si 1 minut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea