Filme

#puss in boots #familie #filme #thor #kung fu panda 2 #harry potter si talismanele mortii #transformers 3: dark of the Moon

5 filme pentru intreaga familie de urmarit in 2011

Intr-o dupa-amiaza de duminica, in fata televizorului, sau la cinema, anul 2011 ti-a oferit posibilitatea de a urmari o serie de filme perfecte pentru intreaga familie. Pe DVD sau in salile de cinematograf, iata care sunt cele mai reusite filme pentru toata familia!

1. Harry Potter si Talismanele Mortii, Partea 2
Ultimul film din seria 'Harry Potter' a fost lansat in aceasta vara si inca mai poate fi vizionat in cinematografe - de pilda, in Cinema City Sun Plaza si Movieplex Cinema, ambele din Bucuresti. Chiar daca ultimele filme 'Harry Potter' au fost din ce in ce mai violente, cei mici, care au crescut odata cu personajele lor preferate, nu vor dori sa rateze finalul seriei.



2. Kung Fu Panda 2
O animatie simpatica, 'Kung Fu Panda 2' a fost unul dintre cele mai vizionate filme ale verii. Povestea ursului panda si a prietenilor sai este indragita atat de copii, cat si de parinti, deopotriva. Daca vrei un film amuzant si educativ, totodata, 'Kung Fu Panda 2' este alegerea potrivita. In prezent, filmul mai ruleaza in cinematograful Dacia din Piatra Neamt.



3. Thor
Cui nu-i plac povestile mitologice? 'Thor' este un alt film american care porneste de la personaje de legenda - de aceasta data, din mitologia nordica - si tese o poveste captivanta, condimentata cu multe efecte speciale si actori frumosi. Un film pentru intreaga familie, numai bun de urmarit la cinema. Daca l-ai ratat, DVD-ul se lanseaza (in SUA) in 13 septembrie.



4. Puss in Boots
Un film de animatie, al carui personaj principal este simpaticul Motan Incaltat din 'Shrek', nu are cum sa nu iti placa. Animatia care plaseaza aventurile in perioada de dinainte ca motanul sa isi cunoasa viitorii prieteni, urmeaza sa fie lansata in cinematografele din Romania in data de 2 decembrie.



5. transformers 3: dark of the Moon
Nu in ultimul rand, trebuie mentionat un alt blockbuster al verii 2011: 'Transformers 3: Dark of the Moon'. Un film de actiune, cu multe efecte speciale, va fi pe placul copiilor care cunosc deja povestea si adora transformarile spectaculoase. Parintii au si ei ce vedea, chiar daca filmul nu este o capodopera. Filmul mai poate fi urmarit in cinema, in Bucuresti, Iasi si Ramnicu Valcea.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea