Filme

#filme memorabile #jafuri celebre #heat #inside man

5 filme memorabile despre jafuri celebre

Daca in viata reala jafurile nu sunt tocmai un subiect agreat, transpuse in filme, acestea te pot prinde in mirajul emotiilor puternice traite de actori. Scenele pline de incordare, presarate si cu momente amuzante si corelate cu tehnici inovatoare si inteligenta sunt principale ingrediente ale filmelor despre jafuri. Iata cateva filme memorabile despre jafuri celebre:


1. Ocean’s Eleven

"Ocean's Eleven", lansat in 2001, spune povestea unui grup de hoti extrem de talentati in ale jafului care isi propun sa jefuiasca trei cazinouri printr-o singura spargere. In rolurile principale ii gasim pe actorii George Clooney, Brad Pitt sau Andy Garcia.

Grupul isi pune la cale un plan, iar ceea ce urmeaza este un ingenios jaf, in care timing-ul este foarte important si in care totul este regizat in amanunt, cu o gramada de gaselnite care sa creeze confuzie.


2. The Bank Job

"The Bank Job" (2008) este un film bazat pe fapte reale si spune povestea jafului din 1971 asupra unei banci din Baker Street, despre care s-a interzis sa se vorbesca timp de 30 de ani printr-o ordonanta de guvern. Este un film de actiune inteligent, surprinzator si plin de suspans si nu ii lipseste nici eleganta, si nici umorul ironic, tipice filmelor britanice.


3. Thomas Crown Affair

"Thomas Crown Affair" (1999) este un remake dupa filmul cu acelasi nume din 1968, despre furturile ingenioase ale sofisticatului om de afaceri, mare amator de arta, interpretat de britanicul Pierce Brosnan. Povestea jafului din "Thomas Crown Affair" se impleteste cu o poveste de dragoste si despre incredere si este condimentata cu mult umor.


4. Inside Man

"Inside Man" (2006) spune povestea a patru oameni deghizati in zugravi care patrund in sediul unei banci din Manhattan si iau ostatici 50 de persoane din interior. "Inside Man" este un thriller inteligent si plin de suspans, in care Clive Owen si Denzel Washington sunt angajati intr-un adevarat joc de-a soarecele si pisica.


5. Heat

"Heat"( 1995) este un film dur si are in prim-plan doua legende ale marelui ecran, Robert de Niro si Al Pacino, doua personaje care se aseamana, dar care au destine cu totul diferite. Influenta celor doi actori asupra personajelor este una imensa, atat personajul pozitiv, cat si cel negativ au fata umana, fiindu-ti greu sa decizi de partea cui esti si in cine sa ai mai multa incredere.



Sursa foto: www.therackedfocus.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea