Filme

#filme #top filme #filme roboti #top filme roboti

5 filme de succes cu roboti

Robotii cu sentimente, cu amintiri, care incearca sa preia controlul omenirii nu au devenit inca o realitate, insa cu siguranta ti-ai putea face o ideea despre cum ar putea fi o lume condusa de acestia daca vei urmari cateva filme precum "I, Robot", "Blade Runner" sau "Terminator".

I, Robot (2004)

Will Smith interpreteaza rolul unui detectiv care investigheaza o crima dubioasa, care pare a fi comisa de un robot. Acesta este extrem de suspicios pe toti robotii care au devenit indispensabili oamenilor si considera ca tehnologia avanseaza mult prea repede si nu in avantajul omenirii, care ar putea fi oricand controlata de roboti.


 

Blade Runner (1982)

Actiunea se petrece in anul 2019, cand o serie de roboti cu aspect uman sunt urmariti pentru ca au incalcat legea. Un ofiter de politie, interpretat de Harrison Ford, ii urmareste pe acestia si ii interogheaza pentru a descoperi adevarul.

Robocop (1987)

Un ofiter de politie este implicat intr-un schimb de focuri, in urma caruia este ucis. Pentru ca era un politist foarte dedicat, departamentul decide sa il aduca la viata transformandu-l intr-un cyborg invincibil. Desi practic politistul este coordonat acum de comenzi pe calculator, acesta reuseste totusi sa isi amintesca de sotia si de fetita sa pe care le-a lasat in urma si incearca sa isi protejeze familia.

Terminator (1984)

Arnold Schwarzenegger interpreteaza rolul unui robot asasin venit din viitor cu scopul de a o ucide pe Sarah Connor (Linda Hamilton), mama unui soldat din anul 2029.

Artificial Intelligence (2001)

David este un robot care are forma unui copil si care este programat astfel incat sa aiba abilitatea de a simti si de a iubi. Sentimentele robotului sunt atat de reale si de puternice, incat isi da seama ca isi doreste de devina om.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea