Filme

#filme #home alone #filme de craciun #Deck the Halls # Jingle All The Wa #Bad Santa #Fred Claus

5 filme de Craciun cu scene neobisnuite

Filmele de Craciun te duc cu gandul de cele mai multe ori la ideea de armonie, povesti sensibile cu final fericit sau momente placute cu familia reunita. Exista insa si cateva exceptii de la regula, mai exact filme in care intalnim scene mai "putin ortodoxe" si neobisnuite pentru acest gen de cinematografie. Iata mai jos cateva dintre filmele care s-au evidentiat prin astfel de scene.


Deck the Halls (2006)

Enervat la culme de decoratiunile de Craciun si de vecinul sau Buddy (Danny DeVito), Steve (Matthew Broderick) iese la atac si arunca spre casa acestuia cu artificii imprumutate din arsenalul armatei americane. Din nefericire, acestea intra pe cosul casei si aterizeaza fix in sufrageria vecinului pisalog, provocand un incendiu.


Jingle All The Way (1996)

Despre "Jingle All the Way" se stie ca a fost unul dintre cele mai slabe filme din palmaresul lui Arnold Schwarzenegger. Din fericire, contine si cateva momente reusite.

Howard Langston, personajul interpretat de Arnold, este atat de obsedat de jucaria pe care vrea sa o ofere fiului sau de Craciun, incat distruge tot ce-i iese in cale. In goana dupa cadou, el nu ezita sa loveasca in fata un ren, pe care-l imbata apoi cu bere.


Home Alone (1991)

"Home Alone", filmul care l-a facut celebru pe Macaulay Culkin, abunda in scene "neortodoxe". Uitat acasa de Craciun, micul Kevin descopera cu surprindere ca este vizitat de doi spargatori de locuinte. Contrar aparentelor, Kevin este un mic dracusor care se amuza chinuindu-i pe cei doi. Sunt clasice scenele in care acesta le da foc celor doi si ii atrage in tot soiul de capcane.


Bad Santa (2003)

"Bad Santa" poate fi considerat unul dintre filmele de Craciun nerecomandate minorilor. Mos Craciun este prezentat intr-o maniera socanta: un individ afemeiat, care bea si injura.


Fred Claus (2007)

In "Fred Claus" aflam ca Mos Craciun are un frate cu un caracter total diferit: este lenes si obraznic. Una dintre cele mai ciudate scene din film este cea in care cei doi frati se iau la bataie, obligandu-ne sa il vedem pe Mos Craciun in postura de bataius.

Sursa foto: allmoviephoto.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea