Filme

#cinema #premiera film #despicable me 2 #curiozitati film

VIDEO 5 curiozitati despre filmul Despicable Me 2

Continuarea animatiei de succes "Despicable Me" ("Sunt un mic ticalos") a avut recent premiera si, dupa numai un weekend de rulare in cinematografe, se anunta deja o reusita de box office! Simpatica animatie care ii readuce in atentia publicului pe adorabili "minioni" ascunde cateva curiozitati mai putin cunoscute.

1. Kristen Wiig si-a imprumutat vocea in ambele animatii "Despicable Me". Daca, in prima parte, actrita i-a dat viata lui Miss Hattie, in cel de-al doilea s-a intors in rolul agentului Lucy Wilde din Liga Anti-Raufacatorilor, care il recruteaza pe Gru intr-o misiune secreta.

2. Desi, in teorie, doar vocea lor ar fi trebuit sa ajunga pe pelicula, in realitate, actorii care intruchipeaza persoanjele din "Despicable Me 2" au fost filmati in timp ce isi citeau replicile, iar gesturile lor au fost, apoi, utilizate pentru a da viata personajelor animate. De altfel, sotia actorului Steve Carell (Gru) a precizat ca gestica personajului ii aminteste de cea a sotului sau!

3. Rolul Eduardo/The Macho din "Despicable Me 2" ii fusese initial oferit marelui actor Al Pacino. Acesta si-a inregistrat replicile, insa, in cele din urma, s-a retras din proiect, moment in care a fost inlocuit cu Benjamin Bratt. Rolul raufacatorului Eduardo ii fusese oferit si actorului spaniol Javier Bardem, insa acesta a refuzat din start sa faca parte din echipa "Despicable Me 2".

4. Minionii, simpaticele creaturi galbene si ajutoarele de nadejde ale lui Gru, nici macar nu erau inclusi in scenariul primului "Despicable Me"! Intr-un final, insa, regizorii Pierre Coffin si Chris Renaud au venit cu ideea si conceptul pentru creaturile in forma de pastile Tic Tac, inspirandu-se dupa persoanaje precum micutii Oompa Loompa din filmul "Willy Wonka and the Chocolate Factory".

5. Minonii au devenit intr-atat de populari, incat campania de promovare a animatiei "Despicable Me 2" include si folosirea unui dirijabil, botezat Despicablimp, care se deplaseaza de-a lungul si de-a latul Statelor Unite.



Foto: zonters.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea