Filme

#charlize theron #angelina jolie #jennifer garner #milla jovovich #actrite #filme de actiune # actrite sexy

5 actrite care sunt periculos de sexy in filmele de actiune

Sunt cateva filme in care personajele principale feminine si-au scos la inaintare tot ce au avut mai bun, iar aici nu ne referim doar la atuurile fizice incontestabile, ci si la calitatile lor de eroine gata sa-si dea viata in lupta cu "baietii rai". Actritele care stiu sa manuiasca pistolul ca un profesionist si se bat la fel de bine ca un antrenor de arte martiale au ceva aparte, ceva ce le face sa fie periculos de sexy. Nu degeaba o buna parte din incasari se datoreaza modului in care si-au pus in valoare sex appealul.


1. Charlize Theron - Aeon Flux

Chiar daca a castigat premiul Oscar pentru un rol care a presupus sa se transforme intr-un personaj hidos, Charlize Theron a devenit un adevarat sex simbol dupa rolul din filmul Aeon Flux, din 2005. Tunsoarea bob, parul brunet, vestimentatia mulata si activitatile tipice de agent au transformat-o pe Charlize intr-un personaj extrem de sexy si de captivant.



Sursa foto: saturdaynightscreening.wordpress.com


2. Angelina Jolie - Lara Croft: Tomb Raider

Angelina Jolie este, fara indoiala, una dintre cele mai sexy actrite din toate timpurile. Atitudinea ei si capacitatea ei de a intra in pielea unor personaje puternice si determinate sa obtina ceea ce vor au ajutat-o pe Angelina sa devina una dintre cele mai cautate actrite pentru filmele de actiune. Rolul care a propulsat-o cel mai mult a fost cel din filmul "Lara Croft: Tomb Raider" din 2001, dar nu sunt de neglijat nici rolurile foarte sexy din "Mr & Mrs Smith", "Gone in Sixty Seconds" sau "Salt".



Sursa foto: thewallpapers.org


3. Milla Jovovich - Resident Evil

Cum sa nu te indragostesti de Milla Jovovich cand o vezi cat de bine isi interpreteaza rolul in seria "Resident Evil"? Desi a jucat in mai multe filme, Milla a reusit sa fie periculos de sexy in filmul mentionat, emblematic pentru cariera ei actoriceasca.



Sursa foto: moviesfilmsandflix.com


4. Jennifer Garner - Elektra

Jennifer Garner a fost periculos de sexy in filmul "Elektra" din 2005, dar nu trebuie sa uitam nici de prestatia senzuala din filmul de actiune "Daredevil", lansat cu 2 ani mai devreme.



Sursa foto: movieplayer.it


5. Jessica Alba - Fantastic Four

Frumusetea Jessicai Alba si lookul ei intotdeauna sexy au ajutat-o sa arate senzational in filme precum "Fantastic Four" I si II (2003 si 2005). Jessica Alba a mai fost periculos de sexy si in "Dark Angel", "Sin City" sau "Machete".



Sursa foto: fansshare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea