Filme

#Goerge Cloney #adolescenta satu mare #factori #christian bale #robert downey jr. #angelina jolie

4 actori celebri, de nerecunoscut! Iata cum aratau in adolescenta!

Cine ar fi crezut ca in adolescenta Angelina Joile a avut mult de suferit in fata colegilor din cauza buzelor prea carnoase sau ca, din ratusca cea urata cu ochelari, George Clooney a ajuns sa fie catalogat unul dintre cei mai sexy barbati in viata? Iata cum aratau patru dintre cele mai proeminente figuri din cinematografie, pe bancile scolii.

Angelina Jolie, cea mai frumoasa actrita de la Holywood

O fotografie realizata in 1989 a surprins-o pe Angelina Jolie, la finalul clasei a VIII-a, inainte de balul de absolvire. Aparent timida, cu o rochie simpla alba si cu un buchet de flori in mana, cu parul prins la spate, pare adolescenta tipic americana. Nimic nu trada femeia fatala ce avea sa devina 12 ani mai tarziu.

Angelina Jolie a castigat premiul Oscar pentru rol secundar in 2000 pentru rolul din "Girl, Interrupted" si a fost nominalizata la Oscar in februarie 2009, pentru rolul din "Changeling", regizat de Clint Eastwood. Angelina Jolie a devenit celebra gratie rolului principal din seria "Lara Croft"

Goerge Cloney, cel mai sexy barbat in viata

Greu de crezut ca in aceasta imagine este sex simbolul anilor nostri. Cu o helanca, parul drept si breton si cu ochelari, George Timothy Clooney nu cochetase inca cu actoria. Primul sau rol important a fost la 23 de ani in "E/R". A jucat, apoi, rolul unui un ingrijitor in seria "The Facts of Life", dar si cel al unui unui detectiv pe nume Bobby intr-un episod din "Golden Girls".

"Ocean's Eleven" ramane filmul sau de succes, cu incasari de peste 400 de milioane de dolari in intreaga lume.

Robert Downey jr, rebelul cinematografiei

Fotografia demonstreaza ca insasi viata lui s-ar putea preta la un film. Adolescenta si-a petrecut-o mai mult prin clinicile de dezintoxicare si in fata judecatorilor, inclusiv in centrele de detentie, chiar daca vedeta a primit primul rol inca de la varsta de 5 ani. In 2004 a povestit intr-o emisiune televizata cum si-a pierdut familia, prietenii si sotia din cauza drogurilor. In urma cu 3 ani a revenit in forta pe marile ecrane.

Christian Bale, cel mai sexy Batman

La 13 ani juca deja in filmul lui Steven Spielberg despre al doilea razboi mondial - Empire of the Sun, premiat mai apoi pentru cel mai bun tanar actor din partea National Board of Review. In urmatorii ani a jucat in mai multe filme de comedie sau drama in care si-a aratat talentul actoricesc si a devenit un actor foarte popular. L-am regasit mai apoi in "Batman Begins" si The "Dark Knight".

Sursa foto: wallconvert.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea