Filme

#romeo si julieta #marele gatsby #ecranizari #adaptari cinematografice

4 povesti pe care trebuie sa le cunosti, inainte sa ajunga pe marele ecrane

"Marele Gatsby" a deschis seria ecranizarilor din acest an. Fiind a sasea adaptare cinematografica a romanului lui F. Scott Fitzgerald, "Marele Gatsby" a avut parte si de critici pozitive, dar si negative, venite mai ales din partea celor care cunosteau subiectul cartii.

In cea de-a doua jumatate a anului 2013, urmeaza sa se lanseze si alte filme adaptate dupa carti deja celebre. Iata, asadar, cateva dintre povestile pe care ar trebui sa le cunosti, inainte sa apara ecranizarile!

1. The Wolverine


Filmul are premiera in Romania pe 26 iulie 2013 si este bazat pe o populara mini-serie de benzi desenate scrisa de Chris Claremont si Frank Miller. Filmul il prezinta pe Wolverine, cel mai cunoscut si iubit personaj din universul X-Men.

2. Percy Jackson: Sea of Monsters


Bazat pe romanul lui Rick Riordan, filmul "Percy Jackson: Sea of Monsters" are premiera in Romania pe 7 august 2013. Cartea spune povestea lui Percy (jucat in film de Logan Lerman), fiul lui Poseidon, care isi continua calatoria epica inceputa alaturi de prietenii sai semizei, pentru a gasi celebra Lana de Aur, care ii poate salva casa lui Percy si prietenilor sai. Pentru a o gasi, Percy trebuie sa infrunte Marea monstrilor, cunoscuta de catre pamanteni sub numele de Triunghiul Bermudelor.

3. Carrie


Primul roman publicat al lui Stephen King spune povestea unei fete timide, care este tinta glumelor colegilor sai de liceu. In seara balului, lucrurile nu stau foarte bine pentru Carrie, care devine victima unei farse. Momentul o supara atat de tare incat, pentru a se razbuna, se foloseste de abilitatile sale telekinetice. Filmul "Carrie" are premiera in Romania in data de 18 octombrie si este a treia adaptare cinematografica dupa celebra poveste de groaza.

4. Romeo si Julieta


Filmul "Romeo si Julieta", care are la baza celebra opera a lui Shakespeare, este regizat de Carlo Carlei. Povestea clasica a iubirii interzise dintre Romeo (Douglas Booth) si Julieta (Hailee Steinfeld) are o noua varianta pentru marele ecran . Filmul se lanseaza in Romania pe 25 octombrie 2013. Daca inca n-ai citit povestea tragica a celor doi indragostiti, care se lupta sa-si invinga destinul, mai ai timp sa o faci pana la lansarea filmului.



Sursa foto: endz2endz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea