Filme

#filme #titanic #the pursuit of happyness #Hachi: A Dog's Tale #Schindler's List #povesti reale

4 filme inspirate din fapte reale

Uneori, filmele la care ne uitam, cele care ne impresioneaza pana la lacrimi si pe care le urmarim ca si cum suntem unul dintre personaje sunt inspirate din . Iata o lista cu cele mai bune filme inspirate din filme reale.


Hachi: A Dog's Tale


Hachi este povestea unui caine extrem de iubitor si loial si este inspirata din fapte reale. Productia urmareste relatia care apare intre un profesor si un caine pe care omul il gaseste in gara si il ia acasa. Cainele creste, descopera in fiecare zi obiceiurile profesorului si incepe sa il urmareasca peste tot. Cainele il conduce pe profesor in fiecare zi la gara si il asteapta in fiecare zi, la ora 17. In momentul in care profesorul nu mai apare, cainele asteapta neclintit, in fata garii, timp de ani de zile.

 


Schindler's List


este un film premiat cu 7 premii Oscar. Filmul dezvaluie povestea lui , un membru al Partidului nazist, care putea fi deschis prin doua cuvinte: profitor si afemeiat. Dincolo de aceste lucruri care il puneau intr-o lumina proasta, Schindler a reusit sa salveze peste 1000 de evrei in timpul Holocaustului, fara ca superiorii sai sa isi dea seama de acest lucru.

 


The Pursuit of Happyness


"In cautarea fericirii" este o lectie de viata din care fiecare dintre noi ar trebui sa invete ceva: :Nu permite nimenui sa iti spuna ca nu poti sa faci ceva. Daca ai un vis trebuie sa il protejezi. Daca vrei ceva, incearca sa il obtii. Punct". Chris (Will Smith) este un specialist in marketing foarte bine platit, dar care este angajat la o companie mult prea mica si nu isi permite astfel sa duca o viata prea linistita alaturi de fiul sau. Chris se zbate pentru un trai mai bun si trece printr-o serie de intamplari extrem de dificile si jenante, dar nu renunta nicio clipa la scopul sau.

 


Titanic


James Cameron (regizorul filmului Avatar) a produs filmul Titanic, unul dintre cele mai bune si apreciate filme create vreodata. Povestea este inspirata din tragedia care a avut loc in anul 1912. Titania a fost cel mai mare pachebot din lume care a plecat in calatoria sau inaugurala in data de 10 aprilie 1912 si care s-a ciocnit de un iceberg la 3 zile de la plecare. In urma impactului au murit 1517 persoane din 2223 in unul dintre cele mai cuplite dezastre maritime din istorie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea