Filme

#filme #top filme # fimle vrajitori #filme despre vrajitorii #top filme despre vrajiorii #top flime vrajitoare # filme vrajitoare

4 filme despre vrajitorii

Filmele cu vrajitorii nu sunt pe gustul tuturor, insa acestea sunt incitante si uneori terifiante, insa mai mult decat orice, filmele cu vrajitorii sunt foarte palpitante. Iata o lista cu cele mai bune din aceasta categorie.

Practical Magic

Sally (Sandra Bullock) si Gillian (Nicole Kidman) sunt doua surori care au ramas orfane si care au fost crescute de matusile lor, intr-o casa din care ciudateniile nu au lipsit niciodata. Dupa ce ani de zile au facut doar ce au vrut si au studiat carti de magie alba, cele doua surori si-au dat seama de un lucru ingrozitor: toti barbatii de care se indragostesc ajung sa moara.



 

The Witches Of Eastwick

Alex, Jane si Suki sunt trei prietene care viseaza la acelasi lucru: un barbat misterios care sa le satisfaca toate dorintele. Destinul face ca in perioada urmatoare, in oras sa se mute un barbat extrem de bogat, care le cucereste pe cele 3 femei.  Pe masura ce se imprietenesc cu excentricul bogat, pe numele lui Daryl Van Horne (Jack Nicholson), cele 3 femei dobandesc puteri magice.


The Chronicles Of Narnia: The Lion, the Witch & the Wardrobe

Filmele din seria Cronicile din Narnia se numara printre cele mai indragite aventuri fantastice din toate timpurile. Cu Georgie Henley, William Moseley si Skandar Keynes in rolurile principale, productia prezinta patru aventurieri care ajung pe taramuri la care nu au indraznit sa viseze si patrund intr-un loc spectaculos, numit Narnia.



 

Season of the Witch

Nicholas Cage interpreteaza rolul lui Behmen, un erou al cruciadelor, care este ales, alaturi de cativa alti luptatori, sa duca o vrajitoare la o manastire izolata. Aici, calugarii ar trebui sa o exorcizeze pe vrajitoare si sa scape poporul de groaznicul blestem la care aceasta l-a supus. Ajunsi la manastire, razboinicii si-au dat seama ca se lupta cu o forta a raului, greu de invins, si ca pentru a ajunge acolo unde isi propun trebuie sa treaca prin... iad.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea