Filme

#filme #top filme #filme cu roboti #top filme cu roboti #filme roboti

4 filme de exceptie: filme cu roboti

Filmele cu roboti impresioneaza de cele mai multe ori prin efectele vizuale, dar si prin nivelul de tehnologie care s-a utilizat pentru producerea lor. In continuare vei gasi o lista cu cele mai apreciate filme cu roboti , indiferent de categoria din care fac parte.

WALL-E

Povestea robotelului Wall-E are loc in anul 2700, cand pamantul este acoperit in totalitate de gunoaie din cauza comportamentului nesabuit al oamenilor, timp de secole. In urma oamenilor au ramas doar roboteii a caror sarcina este sa curete Pamantul si sa faca planeta locuibila din nou.

Totusi, din cauza unei erori de programare, singurul robot activ este simpaticul Wall-E. In activitatea lui zilnica, robotelul o intalneste pe Eve, un alt robot trimis de oameni pentru a vedea cum evolueaza lucrurile pe Pamant.


Transformers

Productia Tranformers a avut un succes neasteptat si a primit doar bile albe din partea criticilor, desi multi se asteaptau sa fie un esec avand in rolul principal feminin pe Megan Fox .

Filmul prezinta povestea a doua specii de roboti care se lupta pentru a decide soarta universului, iar intamplarea face ca Pamantul sa fie "ringul" lor.


Edward Scissorhands

Un savant care traieste intr-un castel abandonat pune la cale un proiect neobisnuit si doar pe jumatate terminat. Savantul da nastere unui personaj care este jumatate om si jumatate robot. Din pacate, omul de stiinta moare inainte de a inlocui mainile-foarfece ale baiatului cu maini adevarate, motiv pentru care Edward trebuie sa confrunte rautatea si meschinaria oamenilor din jur.


Terminator

Arnold Schwarzenegger si Linda Hamilton joaca impreuna in unul dintre cele mai bune si apreciate filme SF a tuturor timpurilor. Filmul a fost realizat in anul 1984, iar pentru acea perioada efectele speciale si scenele create au fost cu adevarat impresionante.




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea