Filme

#filme #brad pitt #top filme #filme brad pitt #filme tari

4 filme de exceptie cu Brad Pitt

Brad Pitt este un actor grozav care are la activ nenumarate filme de succes . Indiferent ca esti femeie sau barbat, cu siguranta apreciezi talentul actorului, dar mai ales diversitatea de productii din care acesta face parte. Iata o lista a celor mai interesante filme in care joaca Brad Pitt.

1. Mr. & Mrs. Smith

Daca acolo unde apare Brad Pitt, apare si Angelina Jolie, fara indoiala filmul va avea un succes. Povestea ii arata pe cei doi actori intr-o relatie de cuplu perfecta in aparenta, dar in spetele careia se ascunde un secret destul de mare: cei doi soti sunt spioni si lucreaza pentru sefi diferiti. Lucrurile devin cu adevarat picante in momentul in care cei doi soti trebuie sa se elimine unul pe celalalt.



 

2. Fight Club

Traieste viata la maxim si elimina-ti frustrarile prin bataie, o forma de lupta care se tranforma rapid intr-o forma de terapie. Brad Pitt este cel care formeaza un club de lupta care, intr-un timp foarte scurt, capata din ce in ce mai multi adepti si se dezvolta in lumea subterana a fiecarui oras din apropiere. Acest lucru insa pare sa ia o intorsura ciudata in momentul in care in peisaj apare o femeie senzuala si excentrica, vinovata de declansarea unui sir de evenimente care scapa de sub control.



 

3. Seven

Seven este un film care ii are in rolurile principale pe Brad Pitt, Gwyneth Paltrow si Morgan Freeman . Productia are la baza un criminal in serie care are o minte sclipitoare si care incepe sa vaneze doi detectivi . Cel mai in varsta dintre acestia depune eforturi disperate sa il prinda pe criminal, mai ales ca este la numai o saptamana distanta de pensie si vrea sa isi incheie cariera incununata de glorie.



 

4.

Atunci cand Moartea se decide sa vina pe pamant prin intermediul unui sol, personaj interpretat de Brad Pitt. Acesta are un scop precis - mai exact sa ia viata unui bogatas care isi plange inca sotia decedata, dar care incearca sa isi gaseasca alinarea cu ajutorul celor doua fiice ale sale. Fortat de imprejurari, tatal fetelor il gazduieste pe Joe Black (Brad Pitt) in casa sa. Pe masura ce trece timpul, Moartea se indragosteste de una dintre fiicele bogatasului. Pe masura ce aceasta dragoste continua, barbatul in varsta de 65 de ani reuseste sa ramana in viata.




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea