Filme

#filme #oscar #destinatii de vacanta #excursii #vacanta

4 excursii inspirate din filmele nominalizate la Oscar

Te inspira costumele sau coloana sonora, retii replici celebre si iti propui ca macar o data sa vizitezi locurile in care s-au turnat scenele memorabile din filme? Iata care sunt cele mai interesante locuri in care regizorii au ales sa filmeze productiile momentului.

"The Theory of Everything": Cambridge, Anglia

Pelicula "The Theory of Everything" scoate in evidenta frumsetea micutului orasel Cambridge, din Anglia, renumit pentru universitatea cu acelasi nume. In primele secvente, cand Stephen Hawking (Eddie Redmayne) apare plimbandu-se pe bicicleta impreuna cu prietenul sau, nu poti sa nu observi cladirile impunatoare, stilul aritectural deosebit si strazile pline de verdeata. Ai multe de facut in Cambridge. In primul rand, trebuie sa vizitezi Kings College si Capela Capela Regilor. Arhitectura capelei se inalta deasupra orasului, iar corul sau, cu o reputatie mondiala, trebuie neaparat ascultat. Muzeul Whipple si gradina botanica sunt, de asemena, atractii ale oraselului.

Sursa foto: indiewire.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea