Filme

#tom hanks #vedete #film #slabit #celebritati #renee zellweger #matt damon #robert de niro #rol

4 celebritati care s-au ingrasat sau au slabit pentru un rol

Spre deosebire de majoritatea dintre noi, care dam jos sau luam cate putin in greutate an de an, actorii in cautarea performantei cinematografice se supun unor schimbari fizice drastice atunci cand rolul le-o cere.

Ei slabesc extrem de mult sau se ingrasa in functie de scenariu si nu de putine ori am fost tentati sa credem ca este ceva in neregula cu ei atunci cand ii vedeam in fotografii uluitoare, prea slabi sau prea grasi, cand de fapt ei interpreteaza doar un personaj. Iata 4 celebritati care s-au "jucat" cu greutatea corporala de dragul artei.


1. Robert De Niro in "Raging Bull"

In 1980, atunci cand s-a turnat pelicula, Robert De Niro a stabilit un record printre vedetele de la Hollywood care si-au schimbat look-ul pentru un rol. El a trebuit sa se ingrase 27 de kilograme pentru a-l intruchipa pe boxerul de categorie mijlocie Jake La Motta. Productia filmului a fost oprita timp de 4 luni, pentru a-i lasa timp lui De Niro sa capete proportii. El a avut dificultati in respiratie si mentinerea unei pozitii corecte a corpului.


2. Matt Damon in "Courage Under Fire"

In 1996, Matt Damon a recunoscut ca a mers prea departe atunci cand a slabit aproape 23 de kilograme pentru rolul dependentului de heroina din "Courage Under Fire". El a reusit acest rezultat in 100 de zile de antrenamente intensive in sala de sport, dar si cu ajutorul unei diete restrictive care l-a facut sa aiba ameteli si bufeuri in primele zile de filmare. Actorul a trebuit sa ia pastile multi ani dupa ce filmarile s-au incheiat, caci i-au fost afectate glandele.


3. Tom Hanks in "Cast Away"

Pentru acest rol, Tom Hanks a fost nevoit sa se ingrase si sa slabeasa. El a inceput filmarile cu 18 kilograme mai gras decat greutatea sa normala, apoi a slabit in decurs de un an 22 de kilograme.


4. Renee Zellweger in "Bridget Jones’s Diary"

In 2001, atunci cand a intrat in pielea celibatarei Bridget Jones, Renee Zellweger si-a satisfacut toate poftele in materie de mancare, incepand cu pizza si terminand cu paine prajita. Nu este de mirare ca a ajuns rapid de la marimea "S" la sutien la marimea "XL". La premiera filmului, ea a revenit la silueta filiforma, afirmand ca asemenea schimbari bruste de greutate sunt greu de suportat.



Sursa foto: examiner.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea