Filme

#tom hanks #actori #charlize theron #christian bale #50 cent #rol

4 actori care si-au modificat greutatea de dragul unui rol

Meseria de actor impune de multe ori sacrificii. De dragul unui rol, actorii renunta la podoaba capilara, isi lasa barba si imbraca tinute ciudate. Tot in lumea filmului intalnim cazuri in care actorii accepta fara nicio obiectie sa se se ingrase sau sa slabeasca cu multe kilograme. Iata cateva exemple elocvente.


Christian Bale

Christian Bale, actorul pe care l-am putut admira in acest an in ultima parte a trilogiei "Batman", si-a fortat limitele si a slabit nu mai putin de 28 de kilograme pentru pelicula "The Machinist" (2004).

In aceasta productie, Bale i-a socat pe toti spectatorii in rolul unui om care sufera de imnsomnie. Din fericire, el a reusit sa recupereze 27 de kilograme, iar acest lucru se poate observa in "Batman Begins", film aparut la un an dupa "The Machinist".


Tom Hanks

Dupa ce ne-a fermecat cu rolurile din "Philadelphia" (1993) si "Forrest Gump" (1994), Tom Hanks a acceptat o noua provocare in 2000, aparand in "Cast away", o variatiune moderna pe tema naufragiului celebrului Robinson Crusoe.

Cu o vointa rar intalnita, Hanks a reusit sa scape de nu mai putin de 23 de kilograme, adica aproape 25% din masa sa corporala. Rolul i-a adus o nominalizare Oscar la categoria "Best Actor in a Leading Role".


50 Cent

Rapperul 50 Cent, alias Curtis James Jackson III, a preferat in ultimii ani sa se concentreze pe cariera cinematografica. Unul dintre cele mai solicitante roluri a fost cel din "All Things Fall Apart". 50 Cent il interpreteaza pe Deon, un jucator de fotbal american care este diagnosticat cu cancer.

Transformarea este una cat se poate de spectaculoasa. Astfel, masa corporala a rapperului a scazut de la 97 de kilograme la 70,8 kilograme.


Charlize Theron

Exista insa si actori care au fost nevoiti sa se ingrase, cum este cazul lui Charlize Theron. Pentru a intra mai bine in pielea asasinei din "Monster", Theron a inceput sa manance gogosi si alte produse tip junk-food. Rezultatul nu a intarziat sa apara, actrita luand in greutate in jur de 14 kilograme.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea