Filme

#comedie #filme #jim carrey #top filme # filme jim carrey

3 filme de comedie cu Jim Carrey

Jim Carrey , unul dintre cei mai buni actori de comedie de la Hollywood si-a sarbatorit ieri aniversarea de 50 de ani. Pentru ca intr-o cariera de mai bine de 20 de ani actorul a filmat nenumarate filme extrem de iubite si apreciate, am decis sa realizam un top cu cateva dintre cele mai bune productii in care a aparut.

Yes Man !

Yes Man este povestea unui barbat care incearca sa se retraga din ce in ce mai mult din punct de vedere social. El refuza toate intalnirile si iesirile la care este invitat, cauta tot timpul scuze pentru a nu iesi din casa in afara serviciului si in general are o viata destul de anosta. Acest lucru ia insa sfarsit in momentul in care intalneste un guru care il invata sa inlocuiasca cuvantul Nu cu DA. Din acel moment viata lui Carl (Jim Carrey) ia o directie total diferita.




Ace Ventura: Pet Detective

Jim Carrey interpreteaza in acest film rolul lui Ace Ventura, cel mai tare detectiv de animale (si singurul din bransa). Pentru ca politia din Miami nu vrea sa accepte un astfel de caz, Ace Ventura pleaca in cautarea unui delfin care reprezinta mascota echipei de fotbal Miami Dolphines. Lucrurile devin cu atat mai palpitante cand rapirea delfinului este urmata de disparitia starului fundas de la Dolphins.



 

Liar Liar

Liar Liar este povestea lui Fletcher Reed, un avocat de succes care ajunge intotdeauna acolo unde isi doreste cu ajutorul minciunilor pe care le spune. Lucrurile se schimba foarte mult, iar cariera lui Fletcher este la un pas de dezastru in care fiul sau isi pune o dorinta care devine realitate inca de a doua zi. Dorinta copilului este ca tatal sau sa nu mai poate spune nici macar o minciuna. De aici avocatul porneste intr-o experienta destul de neplacuta pentru cariera sa, dar care merge intr-o directie buna in ceea ce priveste viata personala.




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea