Filme

#film documentar #top filme #filme tehnologie

3 documentare despre tehnologie

Tehnologia are puterea de a ne face viata mai buna si mai frumoasa, insa in acelasi timp ea o poate distruge. Tot tehnologia poate imbogati peste noapte pe oricine care se pricepe la computere. Aceste idei au stat, de-a lungul timpul, la baza unor documentare care au cucerit cinefilii pasionati de aceste subiect. Iata cateva dintre cele mai reusite documentare despre
puterea tehnologiei.

Download: The True Story of the Internet

Download: The True Story of the Internet este un documentar care prezinta o revolutie tehnologica, culturala, comerciala si sociala, care a schimbat redical vietile noastre.

Mai exact, documentarul arata modul in care o serie de "tocilari", obsedati de computer si internet, au ajuns multimiliardari peste noapte, cu proiecte precum eBay, Yahoo, Amazon, Netscape, Google etc. Spre exemplu, in film, Bezos Jeff si Omidyar Pierre, fondatorii Amazon si e-Bay, vorbesc despre modul in care companiile lor au crescut de la zero, pana in momentul in care au dominat economia globala, intr-un timp foarte scurt, pornind de la o idee simpla.


Hackers Are People, Too

Hackers Are People, Too nu este doar un film despre hackeri, ci un film realizat de hackeri. Daca te-ai intrebat vreodata care sunt regulile dupa care acestia se ghideaza sau cu ce se ocupa mai exact si cum reusesc sa sparga chiar si cele mai tari si protejate retele din lume, in acest documentar vei gasi raspunsurile dorite, dar si alte informatii foarte importante.


The Machine That Changed the World

Chiar daca acest documentar a fost realizat in anul 1992, orice hacker va aprecia si va sustine ca productia este una deosebit de interesanta. The Machine That Changed the World prezinta modul in care s-a dezvoltat tehnologia si computerele.

In plus, documentarul prezinta si un interviu cu Steve Jobs, interviu realizat pe vremea cand acesta era la inceputul carierei sale.




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea