Filme

#kate bosworth #jim sturgess #kevin spacey #_21-2008

21 - primele ecouri

Filmul este bazat pe povestea reala a sase studenti la matematica, ce devin experti in numaratul cartilor, si reusesc sa dea lovitura la cazinourile din Las Vegas, castigand milioane de dolari. Inteligenta studentilor, dintre care Kevin Lewis se detaseaza ca cel mai sclipitor, si spiritul practic al lui Rosa ii transforma pe cei 6 intr-un adevar Commando al cazinourilor.

Primele reactii

Filmul lui Robert Luketic, considerat o combinatie intre Good Will Hunting si Ocean’s 11 in varianta cu adolescenti, a reusit sa adune in primul weekend de rulare in SUA nu mai putin de 24 milioane de dolari. Avand in vedere ca bugetul total al peliculei a fost de 35 de milioane de dolari, s-ar putea spune ca productia, cu Kevin Spacey in rolul principal, s-a descurcat mai mult decat onorabil. 21 va avea premiera in Romania, vineri, 9 mai.

Pro

Rolling Stone: Inspirat de best-seller-ul lui Ben Mezrich, Bringing Down the House , 21 este o insiruire de intamplari, insa nu uita niciun moment sa distreze publicul.

Variety: 21 amesteca o distributie de actori tineri si frumosi, cu veterani ai marelui ecran intr-un scenariu atent finisat si plin de fantezie .

Entertainment Weekley: 21 este construit cu mecanismele standard ale unei intrigi hollywoodiene, dar ramane totusi un film intelligent, un thriller interesant.

Contra

Newsday: Sub bagheta regizorala lipsita de vigoare a lui Luketic, 21 este un alt film moralizator cu doua fatete, care ne arata ce bine e sa traiesti pe picior mare in Vegas, iar care apoi isi pedepseste personajele pentru ca au curajul sa-si indeplineasca visul.

Village Voice: 21 este o pierdere de timp, de bani, este un film care ar fi trebuit pur si simplu, sa ramana in Vegas.

Trailer 21



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea