Filme

#filme #charlize theron #filme charlize theron # informatii charlize theron

10 lucruri interesante despre Charlize Theron

Charlize Theron nu inseamna doar un chip superb, un par blond si o femeie cu un corp de invidiat. Originara din Africa de Sud, Charlize Theron este o actrita talentata, care a aparut in nenumarate filme de succes, precum The Devil's Advocate, Snow White and the Huntsman, Hancock sau Sweet November. Iata cateva lucruri interesante despre Charlize Theron si cariera
acesteia.


1. Charlize a fost numita dupa tatal sau, Charles.

2. Charlize Theron a castigat premiul Oscar prentru rolul criminalei in serie, Aileen Wuornos , in filmul Monster, in anul 2004.

3. Atunci cand au lucrat impreuna la productia The Legend of Bagger Vance, in 2000, Will Smith i-a dat un pumn actritei, evident, din greseala. In timp ce se pregatea pentru rolul lui Muhammad Ali, Will Smith s-a lasat purtat de val si a lovit-o pe Charlize direct in fata.

4. Charlize Theron nu are nicio jena sa se dezbrace in filmele in care scenele cer acest lucru. Pentru actrita, nuditatea nu este o problema, mai ales pentru ca are foarte mare incredere in sine, dar mai ales pentru ca regizorii cu care lucreaza stiu sa formeze anumite limite intre ce se filmeaza si ce apare pe marele ecran.

5. Actrita a recunoscut ca a acceptat rolul de asasin din Aeon Flux, nu neaparat pentru ca a fost un film bun, ci pentru cecul in valoare de 10 milioane de dolari.

6. Charlize s-a mutat in SUA in 1991, adica in anul in care mama sa l-a omorat pe tatal sau. Se pare totusi ca aceasta crima a fost facuta in legitima aparare. Mama actritei incerca sa se apere de un barbat alcoolic si agresiv.

7. Charlize Theron a devenit cetarean american abia in anul 2007.

8. Charlize Theron cunoaste foarte bine dialectul din Africa de Sud. Acest lucru a ajutat-o in rolul pe care a trecut sa il interpreteze in filmul "15 minutes", cand a stat de vorba, prin telefon, cu Robert de Niro.

9. Desi a castigat un premiu Oscar, Charlize Theron a fost nominalizata pentru premiul Worst Actress Razzie, in 2002, pentru rolul din Sweet November.

10. Primul sau rol important a fost in productia "Two Days in the Valley", acolo unde a avut o lupta foarte sexy cu actrita Teri Hatcher.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea