Filme

#top filme vrajitoare #filme halloween #vrajitoare #halloween #filme # filme vrajitoare

10 filme cu vrajitoare pe care nu trebuie sa le ratezi in acest an, de Halloween

Tu esti o vrajitoare buna sau o vrajitoare rea de acest Halloween? Daca iti plac vrajitoarele, aici vei gasi cate un film pentru orice varianta alegi. De Halloween este vremea sa vizionezi cele mai frumoase filme care au ca subiect principal vrajitoarele si sa te infricosezi. Iata 10 filmele pe care nu trebuie sa le ratezi in acest an.

1. Hocus Pocus

Nu cred ca exista posibilitatea unui Halloween fara acest film clasic despre 3 vrajitoare surori care incearca sa devina vesnice. Ele sunt impiedicate de cativa copii si de o pisica in Salem pentru a ajunge sa indeplineasca ceea ce isi doresc.

2. Sabrina- The teenage witch

Acest film a inspirat sitcomul anilor 90, care a purtat acelasi nume. A fost chiar refacut de catre Netflix, dar nu este inspirat de acelasi film, nu are aceeasi directie. Sabrina este indragostita de Ryan Reynolds, pe care il puteti vedea tanar si atragator.

3. Beastly

In acest film este vorba despre un elev de liceu care a fost blestemat de catre o vrajitoare. Vrajitoarea este jucata de catre Mary Kate Olsen. Personajul masculin este transformat in altceva decat varianta lui frumoasa si singura speranta a sa este ca Lindy sa ajunga sa il iubeasca pentru cine este el cu adevarat.

4. The Good Witch

Vrajitoarea care este personajul principal, Cassandra, „Cassie” Nightingale poate sa devina imediat preferata oricui. Este un persoanj iubit si apreciat, care te va bucura.

5. The Last Witch Hunter

Ultima batalie pentru a salva omenirea de vrajitoarele rele este data de nimeni altul decat de Vin Diesel. Astfel ca el incearca sa salveze lumea de influenta nefasta a raului. Va reusi sau nu? Ramane sa vedeti filmul pentru a afla.

6. Season of the Witch

In acest film personajul principal este juca de catre apreciatul actor Nicholas Cage. El incearca sa aduca o vrajitaore la un grup de calugari care considera ca ea este responsabila de raspandirea unei boli grave. Nicholas Cage portretizeaza un cavaler care se lupta cu curaj.

7. Bewitched

Unul dintre filmele cunoscute cu vrajitoare este Bewitched, care are in prim plan actorii Nicole Kidman si Will Ferrell. Este regizat de Nora Ephron. Filmul a fascinat prin magia sa si se pune problema daca este cu adevarat o vrajitoare in platoul de filmare. Ramane sa aflati!

8. Hansel and Gretel: Witch Hunters

Aceasta este povestea copiilor care s-au pierdut in padure, deveniti adulti. Ei incearca sa doboare si sa vaneze vrajitoare. Are ratinguri foarte bune si este o varianta excelenta pentru noaptea de Halloween.

9. The Witch

Aceasta este povestea horror bazata pe o poveste din Marea Britanie din anul 1630. Este vorba despre o familie care sta la o ferma si care experimenteaza lucruri si intamplari ciudate, stranii. Membri familiei devin suspiciosi in legatura cu fiica lor adolescenta.

10. The Craft

Povestea este despre patru fete adolescente care practica magia impotriva oricui incearca sa li se opuna si sa le faca rau. Ele practica vrajitoria in beneficiul lor personal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea