Filme

#the hangover 2 #catalin mitulescu #comedii #premiere

10 comedii de vazut in 2011

2011 se anunta a fi un an in care se va rade la . De cine radem? De Vince Vaughn, Ashton Kutcher, Natalie Portman, Annette Bening , Julianne Moore si multi alti actori care au filmat din greu pentru ca noi, cinefilii amatori de comedii, sa plecam la finalul filmului cu fruntile descretite si cu zambetul pe buze.

Iata 10 dintre cele mai interesante comedii programate sa ruleze in 2011 pe marile ecrane din Romania.

 

The Dilemma (14 ianuarie 2011)

 

Regia: Ron Howard

Distributie: Kevin James, Vince Vaughn, Jennifer Connelly, Winona Ryder, Channing Tatum, Queen Latifah

Vince Vaughn si Kevin James sunt in The Dilemma doi prieteni la catarama, care ajung la un moment dat sa devina parteneri de afaceri. Ronny (Vaughn) descopera ca Geneva (Winona Ryder), sotia lui Nick,  il inseala pe aceasta si incepe sa faca pe detectivul. Numai ca investigatiile sale scot la iveala si alte lucruri nebanuite despre amicul sau, Nick.

 

Love and Other Drugs (21 ianuarie 2011)

 

Regia: Edward Zwick

Distributie: Anne Hathaway, Jake Gyllenhaal

Comedia romantica Love and Other Drugs exploreaza deopotriva metodele lipsite de etica ce se practicau in anii '90 in industria farmaceutica din Statele Unite ale Americii si idila frumoasa care se infiripa intre un agent de vanzari ambitios si o artista rebela.

 

How Do You Know     (4 februarie 2011)

 

Regia: James L. Brooks

Distributie: Jack Nicholson, Owen Wilson, Paul Rudd, Reese Witherspoon

Lisa Jorgenson  (Reese Whiterspoon) se simte prea batrana la cei 27 de ani ai sai.  Viata ei capata abia acum sare si piper, Lisa trezindu-se curtata de doi pretendenti:  Matty (Owen Wilson), un jucator de baseball, si George (Paul Rudd), un corporatist aflat intr-o criza de identitate.

 

  (11 februarie 2011)

 

Regia: Ivan Reitman

Cu: Ashton Kutcher, Natalie Portman

Prietenia dintre Emma si Adam este amenintata dupa cei doi au o aventura de-o noapte. Imediat, Emma si Adam iau masuri: decid ca relatia lor este una “fara obligatii”.  Adica fiecare isi pastreaza libertatea si nu trebuie sa de-a socoteala celuilalt pentru faptele sale. Vor reusi oare cei doi sa se tina de aceasta promisiune?

 

The Kids Are All Right  (12 februarie 2011)

 

Regia: Lisa Cholodenko

Distributie: Annette Bening, Julianne Moore

Annette Benning si Juliane Moore isi testeaza limitele in acest film, jucand rolul a doua lesbiene casatorite, care au au si doi copii (conceputi cu ajutorul unui donator de sperma anonim). Dar ce te faci cand copiii vor sa afle cine este tatal lor? Povestea ia o intorsatura hilara atunci cand donatorul se indragosteste de una dintre cele doua femei.

 

Big Mommas: Like Father , Like Son  (4 martie 2011)

 

Regia : John Whitesell

Distributie:

Agentul FBI Malcom Turner, alias Martin Lawrence,  se deghizeaza pentru a treia oara in Coana mare . Si fiul sau, Trent, se va transforma, dar nu intr-o bunicuta, ci intr-o adolescenta. Cei doi au asistat din greseala la comiterea unei crime si incearca sa se ascunda de asasinul care a pornit pe urmele lor.

 

Buna, ce faci? (martie 2011)

 

Regia: Alexandru Maftei

Cu: Ionel Mihailescu, Dana Voicu

Buna, ce faci? se anunta a fi comedia romaneasca a lui 2011, mai ales ca acest gen cinematografic este prea putin abordat in productiile cinematografice autohntone ale ultimilor ani. Gabriel si Gabriela sunt casatoriti de 20 de ani si descopera ca nu se mai doresc. Salvarea vine de pe Internet, unde fiecare chat-uieste cu cate un necunoscut, de care se indragosteste. Amantii virtuali descopera cu stupoare ca de fapt sunt…soti.

 

Your Highness (8 aprilie 2011)

 

Regia: David Gordon Green

Distributie: Danny McBride, Natalie Portman, Zooey Deschanel, James Franco

Comedia lui este plasata intr-un decor fantastic. Un print lenes si arogant (Danny McBride) lupta alaturi de bravul frate (James Franco) pentru salvarea printesei razboinice Belladonna (Natalie Portman), tinuta captiva de un monstru.

 

The Hangover 2 (3 iunie 2011)

 

Regia: Todd Phillips

Distributie: Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Liam Neeson, Ed Helms, Justin Bartha, Juliette Lewis

Phil, Alan, Stu si Doug, cei patru prieteni nedespartiti, o fac lata si in partea doua din The Hangover, de data aceasta, in Thailanda, chiar la nunta lui Stu. Pentru The Hangover 2, regizorul Todd Philips scoate din maneca doi asi: fostul presedinte Bill Clinton si controversatul pugilist Mike Tyson.

 

New Year’s Eve (9 decembrie 2011)

 

Regia: Garry Marshall

Distributie: Robert De Niro, Ashton Kutcher, Zac Efron, Jessica Biel, Hilary Swank, Halle Berry, Sarah Jessica Parker

Filmul urmeaza exact schema exersata in Valentine’s Day, numai ca de data aceasta destinele personajelor se intersecteaza in preajma Anului Nou.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea