Filme

1 - 8 martie special pe DVD

Se apropie luna martie, dar cea mai importanta perioada a acestei luni este chiar inceputul, 1 - 8 martie, perioada de rasfat neconditionat a femeilor. Daca de Valentine’s Day si Dragobete barbatii si femeile erau importanti in egala masura, acum balanta se inclina in totalitate femeilor, ramand ca barbatii sa faca restaurant select) o religie careia i se supune cu fanatism. Intensitatea cu care isi face treaba ii captiveaza si intimideaza in acelasi timp pe cei din jur, insa duce o viata singuratica, nimeni neindraznind sa se apropie de aceasta femeie de gheata, care traieste pentru perfectiune.

Totul se da insa peste cap in momentul in care in viata ei apare Zoe (Abigail Breslin), nepotica ei de noua ani, a carei mama a murit si de care Kate trebuie sa aiba grija. In plus, un alt bucatar este angajat in bucataria ei, Nick Palmer (Aaron Eckhart) si, desi aceasta este exact opusul ei, chimia dintre cei doi functioneaza perfect, iar Kate se va simti azvarlita intr-o avalansa de trairi cu totul si cu totul noi pentru ea.


Ask The Dust

Ask the Dust prezinta povestea lui Arturo (Colin Farrell), un tanar ambitios care dupa ce a fost fortat sa plece din Colorado se muta in fascinantul Los Angeles. Aici, se hotaraste sa devina romancier si inspirat de frumusetea unei tinere blonde, incepe imediat lucrul la primul sau roman.

Ajuns la apogeul creational, inevitabilul se produce in momentul in care intalneste o tanara barmanita mexicana (Salma Hayek). Arturo se indragosteste nebuneste de ea, iar Camilla devine o obsesie.

Grindhouse: Death Proof

Filmul reprezinta un omagiu adus thrillerelor si horror-urilor de categorie B din anii 70 si ‘80, ce rulau in anumite cinematografe obscure, numite "grind houses". Noua productie contine doua parti diferite, semnate de doi dintre cei mai influenti, controversati si apreciati regizori ai momentului, Quentin Tarantino si Robert Rodriguez.

Segmentul lui Tarantino, numit Death Proof, este despre un psihopat, Cascadorul Mike (Kurt Russell), care vaneaza si ucide fete frumoase cu masina lui.

The Unbearable Lightness of Being

Cautarea disperata pentru sex a tanarului doctor si faptul ca se indragosteste fac subiectul acestui film care a pornit de la romanul lui Milan Kundera si care a fost regizat de Philip Kaufman. Daniel Day-Lewis, Juliette Binoche si Lena Olin fac parte din triunghiul romantic cuprins in aceasta poveste. O lume care se dezvolta dincolo de opresiunea unui sistem si infloreste prin dragoste.

Tomas (Lewis), un doctor ce se indragosteste de Tereza (Binoche). Pe langa aceasta, mai are si o relatie fizica cu Sabina (Olin). Sabina accepta relatia dintre cei doi si cele doua femei devin prietene .

Body of Lies

Filmul este o adaptare a romanului scris de David Ignatius, despre un fost jurnalist devenit agent CIA. Roger Ferris (Leonardo DiCaprio) este cel mai bun agent operativ de informatii pe care Statele Unite il au in teren, in locuri in care viata unui om valoreaza doar cat informatiile pe care este in stare sa le furnizeze.

In misiunile care-l poarta in jurul lumii, ziua de maine a lui Ferris depinde de vocea de la capatul firului unui telefon securizat, care apartine unui veteran al CIA, Ed Hoffman (Russell Crowe).

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului , aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea