Cele mai citite despre ceremonie primarie

Rochii elegante de la Catalin Botezatu, pe Quelle.ro

Femeia moderna este femeia urbana, dinamica si eleganta care vrea sa se remarce tocmai prin alegerea tinutei potrivite, de aceea privilegiaza

Acte necesare pentru achizitionarea unui apartament

Esti in cautarea unui apartament, ai gasit multe oferte interesante, dar ar fi bine sa te asiguri si ca totul este in regula cu locuinta respectiva.

Cele mai noi despre ceremonie primarie

Ce poti face cu bradul dupa Craciun. Primariile au raspunsul

Daca ai un brad natural, dupa Craciun trebuie sa gasesti solutii pentru a scapa de acesta. Multe persoane insa, din comoditate, prefera sa-I arunce pe marginile drumurilor. Cu toate acestea, primariile ii indeamna pe locuitori sa nu mai faca acest lucru, deoarece brazii vor fi colectati gratuit.

De ce sarbatorim Craciunul pe 25 decembrie? Ce semnificatie are aceasta sarbatoare

Craciunul este sarbatoarea favorita a tuturor copiilor, dar si a adultilor din intreaga lume.1 Iata cum a inceput Craciunul si de ce avem traditiile pe care le avem.

#BuildingLinksForCommunity - provocare pentru a descoperi cladirile care unesc comunitati si contribuie la un viitor mai curat

In luna noiembrie, sub hashtag-ul #BuildingLinksForCommunity, cel mai amplu program cultural romanesc, Cronicari Digitali, creat de Zaga Brand si Humart, propune alaturi de Holcim (re)descoperirea cladirilor care unesc comunitati, insufletesc orasele si construiesc un viitor mai curat.