Poze celule canceroase

Iata cele mai relevante poze despre celule canceroase de pe acasa.ro

Cele mai citite despre celule canceroase

Grupele de sange si importanta lor

Grupa de sange este o caracteristica mostenita de la parinti, care determina compatibilitatea cu alte persoane in situatia unei transfuzii de sange.

Alunitele, inofensive sau periculoase?

Alunitele nou-aparute sau cele a caror forma s-a modificat in timp pot prezenta un semn al melanomului – cel mai periculos tip de cancer de piele. Alunitele periculoase – care prezinta semnele uno

Cele mai importante organe din interiorul corpului uman (I)

Te-ai intrebat vreodata unde este splina si ce rol are aceasta pentru organism? Cu siguranta stii ca ai doi rinichi, un pancreas si un intestin subtire, insa nu stii cum arata acestea si care este rolul lor pentru organism.

Cele mai noi despre celule canceroase

Cum poate fi depistat cancerul prin analize medicale

Cancerul – un cuvant care apare din ce in ce mai des pe buzele tuturor, o maladie care poate afecta pe oricine, indiferent de varsta. Cancerul este in zilele noastre una dintre cele mai temute afectiuni medicale. Cancerul afecteaza milioane de oameni din intreaga lume si are un impact negativ major asupra vietii tuturor. Din pacate, exista o multume de tipuri de cancer, fiecare cu propriile sale caracteristici si factori declansatori, dar exista cateva aspecte fundamentale despre cauzele, prevenirea si depistarea cancerului prin analize medicale specifice care pot face diferenta intre viata si moarte cand vine vorba despre aceastea boala.

Ai coate inchise la culoare? Ce inseamna acest lucru

Coatele reprezinta unele dintre cele mai neglijate portiuni ale corpului. Din aceasta cauza, cu timpul, ele pot capata un aspect inestetic din cauza ca pielea este foarte groasa in aceasta zona si poate chiar sa se inchida la culoare, daca nu este exfoliata.

Orezul carnos, un nou aliment creat in laborator de oamenii de stiinta, care ar putea ajunge pe mesele noastre

Oamenii de stiinta sud-coreeni au cultivat celule de carne de vita in interiorul unor boabe de orez. Totul in incercarea de a obtine alimente mai consistente si, in acelasi timp, ieftine si ecologice.