Celco

#proiecte bca #constructii bca #materiale bca #blocuri bca #Celco #bca

Cum sa construiesti fara compromis casa visurilor tale

Te-ai hotarat sa iti ridici o casa? Felicitari! Ai luat, cu siguranta, una dintre deciziile vietii tale. Nu e loc de compromis. Totul trebuie sa decurga ca la carte. De la proiect, la echipa si mai ales la materialele pe care urmeaza sa le folosesti, e important sa faci cele mai bune alegeri.

 

Nu ne construim in fiecare zi cate o casa. Cel mai probabil, facem una intr-o viata. Una si buna! Evident, asta inseamna ca inainte de toate ne facem un plan amanuntit, ne stabilim un buget, apoi creionam locuinta visurilor noastre. Si ne gandim: ce alegem? Una in regie proprie sau una construita de o firma specializata?

Din pacate, banii vor dicta intotdeauna. Potrivit calculelor, o casa construita in regie proprie este cu 40% mai ieftina decat cea pe care ti-o face o echipa de profesionisti, condusa de un director de santier. Ce trebuie sa stii este ca nu poti construi de unul singur sau impreuna cu rudele si vecinii daca iti doresti o casa cu etaj. In acest caz, esti obligat, potrivit legii, sa angajezi un diriginte de santier.

Trebuie sa te gandesti apoi ce material alegi pentru constructie. Pentru eficienta, specialistii recomanda blocurile BCA CELCO. Datorita dimensiunilor mari ale acestora si a greutatii reduse, timpul de constructie si cheltuielile cu manopera sunt reduse masiv, comparativ cu utilizarea altor materiale concurente.

Acest lucru este posibil datorita avantajelor oferite de sistemul de zidarie CELCO. Blocurile de BCA au o aderenta sporita. In plus, mortarul CELCO este foarte rezistent, nu aluneca si permite aplicarea continua pe blocurile de BCA. Cei care au utilizat materialele de constructie CELCO vorbesc inclusiv despre usurinta la amestecarea si aplicarea mortarului pe blocurile mari de beton celular, dimensionate cu inalta acuratete.

Asadar, cu blocurile BCA CELCO nu faci niciun compromis. Sunt usoare, nu incarca structura de rezistenta si fundatia si de aceea sunt recomandate si pentru constructiile cu mai multe etaje. Sunt si rezistente in fata schimbarilor climatice, astfel ca reprezinta un material longeviv care trece cu succes testul timpului. De retinut este si faptul ca, in ciuda rezistentei crescute, reprezinta materiale de constructie accesibile oricarui buzunar.

In cazul in care semnezi un contract cu un constructor, avantajuleste ca acesta are experienta si cunostintele necesare pentru a construi cat mai corect si se angajeaza sa iti predea lucrarea la cheie in termenul stabilit. In caz contrar, e nevoit sa plateasca penalitati. Ca sa castigi timp si bani e bine sa alegi un constructor care sa poata efectua toate lucrarile.

Pe site-ul www.celco.ro/ ai si un calculator cu ajutorul caruia poti stabili volumul de blocuri BCA de care ai nevoie, dar si a sacilor de mortar aferenti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului