Poze catastrofa

Iata cele mai relevante poze despre catastrofa de pe acasa.ro

Cele mai citite despre catastrofa

Cum sa intretii bijuteriile

Razele ultraviolete, contactul cu transpiratia pielii, apa, loviturile sunt cateva dintre agresiunile la care sunt supuse zilnic bijuteriile.

Cum sa te descurci cu un sef dificil

Pe timp de criza, nu prea iti vine sa iti dai demisia doar pentru ca nu il suporti pe actualul tau sef. La urma urmei, iti place ceea ce faci, te intelegi bine cu colegii si salariul te multumeste. Veriga slaba din peisaj? Seful te scoate din sarite. Iata cateva modalitati prin care poti trece cu b

Cele mai noi despre catastrofa

36 de ani de la dezastrul de la Cernobil. Care este nivelul de radiatii dupa ce armata rusa a produs distrugeri

Se implinesc 36 de ani de la cel mai mare accident nuclear din istoria omenirii. Pe 26 aprilie 1986, reactorul 4 al centralei nucleare de la Cernobil a explodat in timpul unui test de rutina.

Romania si Polonia, in pericol? Garry Kasparov spune ca urmatoarea tinta a Rusiei ar fi o tara NATO

A trecut mai bine de o saptamana de cand Rusia a inceput atacul asupra Ucrainei, iar marele sahist Garry Kasparov este in ultimele zile poate cel mai vehement critic al lui Vladimir Putin.

Cate arme nucleare detine Rusia. Are cel mai mare arsenal din lume

Duminica trecuta, presedintele rus Vladimir Putin a facut un anunt care a ingrozit intreaga lume. Liderul rus a anuntat public ca a ordonat ca fortele nucleare are Rusiei sa fie puse in alerta maxima. Acest gest al presedintelui rus a ingrozit si revoltat intreaga lume, caci este tara cu cel mai mare arsenal nuclear din lume, iar declansarea unei bombe nucleare ar putea duce la o catastrofa mondiala.