Case de vedete

#Casa Eforie Nord Andreea Banica #vila Andreea Banica #casa Andreea Banica #vedete intern #showbiz #andreea banica

Vila de la mare a Andreei Banica, de vanzare! Cat costa casa cu 5 dormitoare

In plin sezon estival, Andreea Banica si sotul sau, Lucian Mitrea, renunta la vila de la Eforie Nord, in care au locuit in ultimii ani in special in timpul verii! Casa este situata in centrul statiunii, are 5 dormitoare, un living imens, 5 bai, bucatarie spatioasa, terasa, curte cu gard inalt, amenajata cu barbeque, locuri de parcare si garaj. Vila se vinde mobilata si utilata.

Andreea Banica si Lucian Mitrea au luat legatura cu agentii imobiliare, ba mai mult, au pus anunt si la poarta! Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca vila e scoasa la vanzare de aproximativ noua luni, la pretul de 200.000 de euro.

„Socrul Andreei locuieste in apropiere si el vine sa descuie si sa prezinte casa celor care sunt interesati. El da si detalii despre casa, Andreea si sotul ei l-au lasat sa se ocupe. Au mai fost cativa interesati, au fost si promisiuni, momentan inca nu e vanduta. Anuntul e in continuare pus la poarta, cu tot cu numar de contact al agentiei”, sustin vecinii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare