Case de vedete

#case de vedete Jennifer Lopez #casa de vedete #showbiz #jennifer lopez

Vila de 17 milioane de dolari a lui J.Lo, un domeniu de vis

Jennifer Lopez poate oricand sa puna in cui cariera muzicala si de cinema pentru a se dedica renovarilor si afacerilor imobiliare. J.Lo a dovedit acest lucru inca de cand a cumparat, in 2010, vila din Hidden Hills California.
Jennifer Lopez poate oricand sa puna in cui cariera muzicala si de cinema pentru a se dedica renovarilor si afacerilor imobiliare. J.Lo a dovedit acest lucru inca de cand a cumparat, in 2010, vila din Hidden Hills California.

Sub mana lui J.Lo, vila relativ modesta s-a transformat in cativa ani intr-un domeniu de vis de care vedeta s-a bucurat pana in primavara acestui an. Acum, cantareata vrea sa vanda imobilul pentru 17 milioane de dolari, o suma dubla fata de pretul de achizitie.

Casa cat un castel

Intreaga suprafata a casei detinuta de Jennifer Lopez este de peste 1.500 de metri patrati. Vila are nu mai putin de 9 dormitoare, 13 bai si o multime de livinguri si sali dedicate activitatilor de relaxare, iar pe terenul de peste un hectar din jurul casei, J.Lo si-a construit un adevarat centru spa, cu piscine si sali de sport.

In apropiere, terenurile de echitatie ofera o sansa de relaxare in aer liber pentru amatorii de plimbari calare.

Locuinta are propriul studio de intregistrari, o sala de sport moderna, propriul cinematograf, sala de masaj, un bar complet echipat, studio de dans si cabine de dressing pentru colaboratorii invitati la crearea diverselor proiecte artistice.

Cele opt locuri de parcare in garaj si o curte spatioasa pentru inca 20 de masini ne ofera o imagine destul de clara a numarului de oaspeti pe care J.Lo putea sa ii primeasca la o petrecere.

Renovari complexe

Spatiul rezervat familiei este la fel de complex ca o resedinta din marile orase americane, avand tot ce ii trebuie pentru a asigura discretia necesara unui cuplu.

Rafinament clasic

Mai multe livinguri, terase si spatii de relaxare sunt intalnite in cele doua aripi ale resedintei asigurand un spatiu suficient pentru petrecerea placuta a timpului liber.

La acestea se adauga piscina, bazinele jacuzzi si curtea imensa care ofera o panorama extraordinara asupra peisajului din valea San Fernando.

La interior, designul este axat pe combinatii clasice de alb si negru, evoluand treptat in tonuri de bej, gri perlat si auriu, pe masura ce inaintezi in casa.

Petele de culoare se regasesc in livingul central, imbracat in lemn nobil, si in diversele accesorii adaugate mobilierului imbracat in catifea si piele.

Intregul decor este alcatuit intr-o nota de eleganta clasica, justificand parca punerea in vanzare a casei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare