Case de vedete

#casa barack obama #presedintele americii #casa obama #obama

Viitoarea casa a presedintelui Barack Obama! Unde va locui alaturi de familie, dupa ce paraseste Casa Alba

Au mai ramas doar cateva luni pana cand mandatul presedintelui Statelor Unite, Barack Obama, se va termina. Acesta va fi nevoit sa paraseasca actuala resedinta, Casa Alba, si sa se mute intr-o casa noua.

Presedintele a semnat deja un contract pentru inchirierea unei locuinte in valoarea de 8.200 metri patrati in Kalorama, un cartier rezidential din Washington D.C, informeaza Forbes.

Casa, construita din caramida, are noua dormitoare si opt bai, extinse pe trei etaje, plus inca un nivel subteran. In plus, locuinta este prevazuta cu o zona unde se poate lua masa, un living cu semineu, precum si cu o terasa ce da intr-o gradina minunata.

Obama, a dezvaluit ca va ramane impreuna cu familia la Washington dupa ce va pleca de la cea mai faimoasa adresa din lume - numarul 1600 din Pennsylvania Avenue - in ianuarie 2017. Motivul care a dus la luarea acestei decizii este faptul ca fiica cea mica a presedintelui, Sasha, sa-si poata termina studiile gimnaziale la aceeasi scoala pe care o frecventeaza in prezent.

Surse foto: independent.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea