Case de vedete

#Case de vedete #piese de mobilier #amenajare casa #design interior #vedete

Vedetele, pasionate de designul interior! Ce obiecte de mobilier prefera

Desi aparent vedetele sunt pasionate doar de moda si de utilmele tendinte in materie de machiaj si tratemente costisitoare, o mare parte dintre ele  sunt pasionate si de designul interior.

 

Printre vedetele care au o pasiune pentru acest domeniu se numara nume sonore precum: Roxana Ciuhulescu, Ana Baniciu, Mirela Vaida, Sandra Stoicescu, Mihaela Calin, Adina Halas, Geanina Ilies, Andreea Antonescu, Cristinea Herea, Majda Aboulumosha, Anamaria Ionescu si Florentina Opris.

Acestea prefera obiectele de mobilier oferite de Alfermo, unul dintre cele mai inovative branduri de design interior, care exista pe piata internationala inca din anul 1993.

Pe 18 iunie 2019, Alfermo, a celevrat deschiderea oficiala a showroom-ului din capitala, printr-un cocktail party de vara, unde au fost prezente numeroase vedete, jurnalisti si bloggeri, interesati de noile colectii de mobila si accesorii semnate de acest brand, care are drept obiectiv transformarea fiecarei case in ACASA.

Invitatii au descoperit ultimele trenduri in materie de home design si s-au delectat cu un concert de vioara si cu cocktail-uri racoroase, pentru a combate temperaturile crescute specifice acestei perioade.

Prezent in 60 tari de pe 5 continente, brandul Alfemo se remarca prin designul unic si prin piesele de mobilier de inalta calitate, potrivite fiecarei locuinte.

Aici poti gasi o gama variata de produse, de la piese de mobilier la accesorii de iluminat si covoare, certificate pentru siguranta si durabilitate. Preturile sunt potrivite fiecarui buget, iar modelele sunt variate si originale. De asemenea, Alfemo comercializeaza mobila de living, dining, dormitor, camera copiilor si o linie speciala de saltele, toate marca Alfemo. Intreg mobilierul este de inalta calitate, cu proprietati antibacteriene si anticancerigene, putand fi asamblat de pana la 10 ori. Mai mult, materialele folosite nu contin substante toxice, sunt ignifugate, iar feroneria are 10 ani garantie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea